Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cingi1979
tag
válasz
DarthSun #144 üzenetére
Ma sem olcsóbbak a Brand X99-es lapok csak kellő türelem és kitartás kell ahhoz, hogy relatíve olcsón meg tudd venni őket! Én sem akartam elhinni, hogy a Rampage V edition 10 ennyire olcsón összejött nekem.
Egyébként a mai napig 100k környékén mozognak ezek az alaplapok az eBay-on. Természetesen eredetí dobozzal és tartozékokkal együtt!
-
Cingi1979
tag
válasz
DarthSun #121 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy a Kínai alaplapok ár érték aránya nevetséges a minőséghez képest! Nem vitatkozni akartam. Véleményem szerint horribilis összegeket kérnek egy Kínai X99 vagy X79 lapokért. Nézd mit vettem a Kínai lap árával megegyező összegért! Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a Kínai alaplap egyenértékű ezzel az Asus lappal???!!!
[kép]
Ez egy full dobozos Rampage V edition 10 alaplap.
Nem hinném, hogy a Kínai alaplapok egyenértékűek lennének ezekkel a lapokkal. Ezért mondtam azt, hogy szerintem NEM éri meg beruházni a Kínai lapokra ha lehet venni hasonló összegért minőségi alaplapokat!
-
Cingi1979
tag
Mester! Minden tiszteletem a tied! Ez a kínai alaplap szinte semmit nem ér! Ár érték arányban pedig borzasztó drága! Arról nem beszélve, hogy némelyik csak 2 vagy 4 memóriamodult fogad. Nekem egy Rampage V lapom van ami 56k volt az eBay-on! Van egy másik Rampage V lapom ami 4x4 gb Kingston rammal I7 5820k processzorral és egy Noctua DH14 hűtővel volt 78k postával együtt az eBayon! Ezek a kínai lapok is 50k körűl mennek. Tehát nem éri meg ezekkel vacakolni! Ez csak az ÉN véleményem! Tehát ÉN úgy gondolom, hogy ezek az alaplapok szinte semmit nem érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest