- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cingi1979
tag
válasz
DarthSun #144 üzenetére
Ma sem olcsóbbak a Brand X99-es lapok csak kellő türelem és kitartás kell ahhoz, hogy relatíve olcsón meg tudd venni őket! Én sem akartam elhinni, hogy a Rampage V edition 10 ennyire olcsón összejött nekem.
Egyébként a mai napig 100k környékén mozognak ezek az alaplapok az eBay-on. Természetesen eredetí dobozzal és tartozékokkal együtt!
-
Cingi1979
tag
válasz
DarthSun #121 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy a Kínai alaplapok ár érték aránya nevetséges a minőséghez képest! Nem vitatkozni akartam. Véleményem szerint horribilis összegeket kérnek egy Kínai X99 vagy X79 lapokért. Nézd mit vettem a Kínai lap árával megegyező összegért! Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a Kínai alaplap egyenértékű ezzel az Asus lappal???!!!
[kép]
Ez egy full dobozos Rampage V edition 10 alaplap.
Nem hinném, hogy a Kínai alaplapok egyenértékűek lennének ezekkel a lapokkal. Ezért mondtam azt, hogy szerintem NEM éri meg beruházni a Kínai lapokra ha lehet venni hasonló összegért minőségi alaplapokat!
-
Cingi1979
tag
Mester! Minden tiszteletem a tied! Ez a kínai alaplap szinte semmit nem ér! Ár érték arányban pedig borzasztó drága! Arról nem beszélve, hogy némelyik csak 2 vagy 4 memóriamodult fogad. Nekem egy Rampage V lapom van ami 56k volt az eBay-on! Van egy másik Rampage V lapom ami 4x4 gb Kingston rammal I7 5820k processzorral és egy Noctua DH14 hűtővel volt 78k postával együtt az eBayon! Ezek a kínai lapok is 50k körűl mennek. Tehát nem éri meg ezekkel vacakolni! Ez csak az ÉN véleményem! Tehát ÉN úgy gondolom, hogy ezek az alaplapok szinte semmit nem érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged