- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
benjonino #35 üzenetére
Az a baj nem értetted a hozzászólásaimat. Nem tudom milyen területet látok én szerinted, de épp azt írtam, hogy sok téren lesz használható a Continuum de NEM AZONNAL! Ez volt a lényege az egész kommentelésünknek, hogy belekötött abba mikor azt mondtam, hogy 1-2 generáció kell még a használható Continuum-nak. Igazából nem is értem, hogyan jött ebből az hogy te levázoltad azt hogy te hogyan képzeled el a dolgot. Aminek mint írtam egy kis méretű Win-es tablet mellett nem sok értelme van. Mert ahogy előttem is írták előbb ki kellene kopni a w32-es programoknak, vagy legalább legyen alternatíva rájuk ami nem butított. Addig csak játékszernek jó meg Office-t használni (egyelőre korlátozottan).
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #32 üzenetére
Egyelőre 1 felhasználási terület látszik, de ahhoz pontosan időre van szükség, hogy több mindenre is alkalmas legyen. Én nem feltételeztem egyáltalán, hogy csak egy területre lenne alkalmas épp az ellenkezőjét álítom. Ezekhez kell idő, ami után valóban használható lehet a dolog. Egyelőre szépen meg jól hangzik, de valódi értelme nincs egy kis tablettel szemben amin asztali rendszert futtathatsz. Mert ha már bluetooth egeret meg billentyűzetet hordani kell magadnál(mert ugye ez nem található meg mindenkinekinél és mindenhol ameddig teret nem hódít magának amihez ugye megint csak időre van szükség) akkor már egy kis tablet hordozása sem sem okoz gondot.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #29 üzenetére
Mi volt ezen terelés? Logikus amit írok és így is működnek a dolgok. A használhatóságot nem úgy írtam, hogy nem működik(ha esetleg félreértetted), hanem, hogy hiába létezik még nem lehet kiaknázni a lehetőségeit azonnal. De ebben nincs semmi meglepő.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #25 üzenetére
Szóval szerinted amint megjelenik a 940 vagy 950, azonnal lesz kismillió univerzális alkalmazás, szolgáltatás akár már kész rendszerek különböző cégeknél amik a Continuum lehetőségeit maximálisan ki tudják aknázni? Nem kell hozzá mondjuk 1-2 évnek eltelnie? Hm... mert ugye minden így működik. A Win10Mobile is azonnal sikeres lesz és amint megjelenik a rendszer kismillió androidról és iOS-ről átportolt alkalmzás fogja ellepni a Store-t....
Szerintem nem nehéz levonni a következtetést, hogy 1-2 generációnak úgyis le kell futnia mire valóban egy használható feature lesz. Ha egyáltalán az lesz.(#24) Plazmacucci: iPhone-ra talán igaz amit írsz.
-
tomboy0013
veterán
Sosem éri meg lecserélni az előző csúcsmodellt az újra, 2-3 generáció után talán megéri. Bár itt legalább megjelenik a Continuum mint más cégek felesleges dolgaihoz képest kiemelkedő fejlesztés mobil téren. De mondjuk abból is kell 1-2 generáció mialatt valóban használható feature lesz.
Egyébként csak pénzkidobás cserélgetni a csúcsmodelleket éves szinten. Még ha tovább is adja az illető az előzőt. Ez a marketing hatása, pénzt adni olyan dolgokért amire nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest