- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
-
Neovenator
senior tag
Channel Well Technology. A kétezres évek elején a rettenetes minőségű Chieftec tápjaikról voltak ismeretesek...persze mindenki tud jót és szart is gyártani, a megrendelőn is múlik a dolog. Jelenleg egy 1200W-os Corsair-em belseje CWT-s, mert ekkorában nem találtam Seasonic-ot, de azért azokat már megépítik rendesen...mindenesetre ha középkategóriában nézelődik az ember és CWT belseje van a tápnak, az azért nem feltétlenül jelent jót...
-
Cassi
őstag
Egy nagy tajvani OEM gyártó. Minthogy most vettem új tápot, a 750/850-es MSI MPG-re is ránéztem, de ezek nem tudnak félpasszív működést (gomb sincs rajtuk), ezért ki is estek, mert az egy jó dolog.
Kicsit zavaró, hogy egy sorozaton belül különböző karakterisztikájú tápok vannak, de hát ők tudják, mit csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest