- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Ez alapján CWT ez is. [link]
és 850W és 750W
Itt majd ki lesz írva még NDA lehet. (valamikori dátumig a nem túl távoli jövőben) -
haxiboy
veterán
válasz
Találtgyerek #18 üzenetére
Olyan árban már inkább Silverstone (FSP/ENHANCE), FSP vagy Seasonic tápokat veszünk. HX széria az pont egy jó, jó de ott kicsit a corsair logót felárasnak érzem
-
Cassi
őstag
válasz
Találtgyerek #10 üzenetére
Nyilván el lehet nélküle lenni, de azért jobb a minimális zajra törekedni.
-
valakky
aktív tag
elektronikáját OVP, OCP, OPP, OTP, SCP, illetve UVP védelmekkel látták el a tervezők,
STB-vel nem?
Ha valaki netán vizuálisan konzisztens gépet szeretne építeni
én azt szeretnék, melyik festészeti irányzat környékén kell keresgélnem?
Megvan, ez a barokk... Ebből a sok hülye körmondatból elsőre is rájöhettem volna.
Pl. Van Dycknál a szálkás, nyúlós konzisztencia segített különleges textúrákat létrehozni... Szerintem nekem is segíteni fog. -
haxiboy
veterán
válasz
Neovenator #11 üzenetére
Corsair RM széria is CWT, mi elégedettek vagyunk vele, elég sok átment a kezeim között.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Neovenator #14 üzenetére
CWT beles tápok között is vannak jó típusok. Nem kell leírni őket.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neovenator #14 üzenetére
Nem Gold volt, hanem "sima". A Gold-ot, mint írtad is, kb. lehetetlen volt beszerezni.
Na, mind1 is, visszatérve a tápokra, a következő nálam egy 10 év garos Seasonic lesz, minimum 850W.
-
Neovenator
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neovenator #11 üzenetére
Köszi a tájékoztatást
.
Persze a Chieftec tápokról tudtam, sőt szerencsém is volt egyhez, nem a saját gépemben, de a haver gépében, ha jól emlékszem a SB AWE 64 hangkártyája távozott az örök elektronikai nyák mezőkre miatta, volt káromkodás... -
Neovenator
senior tag
Channel Well Technology. A kétezres évek elején a rettenetes minőségű Chieftec tápjaikról voltak ismeretesek...persze mindenki tud jót és szart is gyártani, a megrendelőn is múlik a dolog. Jelenleg egy 1200W-os Corsair-em belseje CWT-s, mert ekkorában nem találtam Seasonic-ot, de azért azokat már megépítik rendesen...mindenesetre ha középkategóriában nézelődik az ember és CWT belseje van a tápnak, az azért nem feltétlenül jelent jót...
-
Cassi
őstag
Egy nagy tajvani OEM gyártó. Minthogy most vettem új tápot, a 750/850-es MSI MPG-re is ránéztem, de ezek nem tudnak félpasszív működést (gomb sincs rajtuk), ezért ki is estek, mert az egy jó dolog.
Kicsit zavaró, hogy egy sorozaton belül különböző karakterisztikájú tápok vannak, de hát ők tudják, mit csinálnak.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Találtgyerek #6 üzenetére
Delta, FSP ezekről hallottam, de pont erről nem. Köszi az infót.
-
tibaimp
nagyúr
Amikor ezt látom egy táp hírnél, hogy van rajta ""Zero Fan" feliratú gomb", akkor mindig eszembe jut, hogy ez akkor egy átnevezett Seasonic?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest