Új hozzászólás Aktív témák
-
-
citkar
addikt
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Kicsi vagy ehhez
(#1) mephi666:
Nekem is bejött egykor ez a játék, de még a Vészhelyzet sorozatban is játszott az egyik doki egy KI játékgéppel egy szórakozóhelyen -
F_Zolee
nagyúr
Ennyi kombó miatt csomósra tekeredik az ember ujja.
-
gyáliSanyi
őstag
Ingyen játéknak ne nézd a grafját. Akármilyen is a játék kellett egy ingyenes alapjáték, hogy az X1 tulajok ne csak a polcon nézegessék a konzolt, ha épp még nem szereztek be hozzá frissen 1-2 játékot.
-
Mi ez a trágya?
-
Rigormortiis
veterán
Legalább a F2P modell miatt nem kell attól tartanom, hogy ha majd később, jóárasítva veszem meg az egész pakkott, üresek lesznek a szerverek.
Mondjuk néhanapján még mindig előveszem a tekken 6-ot, és még ott is találok ellenfelet, pedig nem mai csirke.
-
Buster17
addikt
Ezekben a modern verekedős játékokban az nem tetszik, hogy direkt leesik az fps 0-ra.
-
devast
addikt
A Killer instinct számomra még mindig ez
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Annyira erőltetik ezeket az idétlen speciális effekteket már lassan az összes játékban, hogy az akciónak már szinte másodlagos szerep jut csak mellette (lásd Ryse). Most ez így vagy tényleg sz@r, vagy én öregedtem már ki nagyon az ilyesmiből.
-
mephi666
nagyúr
jól rácsapott a m$ erre a régi nintendo-s címre és szépen beépítette a marketingbe
egyik haverom odáig is van érte rendesen, de nekem annyira nem jön be ez a szaggatott-darabos mozgás... egy mortal kombat/tekken sokkal profibb szerintem: főleg a tekken, amiben talán a legjobb a mozgásanimáció verekedős játékokat tekintve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest