- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
söncö
tag
Anno mikor beruháztam egy P8-at ott vérzett el a huawei márkahűségem hogy nem kapott 7.0-át a telefon. Pedig az akkori felhozatal és új flagship P9 belsőre éppen csak egy picivel több volt.
Megvettem 210 ezerért és egy nyamvatt verzió frissítést kapott. Barátom S5-je meg vagy a negyedik főverzió frissítést kapta éppen akkor.
Soha többet Huawei. -
retroid
senior tag
Mate 10 Pro +1
-
nincskanál
tag
Nekem tetszik a Huawei hozzáállása. Nem felejtik el a cuccot, amit eladtak. Mate10 pro-m van, és érkezgetnek frissítések, javítások. Előtte Note3-am volt 4 évig, és arra összesen nem jött ennyi frissítés, mint erre fél év alatt.
-
janeszgol
félisten
Majd akkor kapja meg a P10/Mate9, amikor már a Tescoban húszezerért, sőt 10-12 ezerért lehet kapni Oreoval telefont. Idén is így van. Már javában a kezemben van egy 11 ezer forintos Navon Nougattal, amikor a P9 Oreo sehol még. A Tescoban meg ott volt a Blaupunkt.
Az indok? Vizsgáljuk, hogy működik-e rajta. Meg a hardver nem alkalmas. Bakker ki csinálta azt a nyüves telefont?
-
_CICAFIU_
aktív tag
A p10 vajon megkapja majd a 9-es androidot?
-
D013
aktív tag
ZUK Z2-ön customban már nyüstölöm az AEX 6.0 - Pie Alphát, elég pörgős, tetszik.
-
Baggins86
aktív tag
Na mire ez eljut az én kis View10-emre, addigra már kopogtat a 10 is
-
Ricardo
titán
"Érdemes megjegyezni, hogy a Huawei egyelőre a Kínai Népköztársaságban hirdette meg a béta programot, és ott kicsit más a felület, hiszen hiányzik a Google integráció."
Google új rendszerének tesztje Google integráció nélkül. "Jól" hangzik
-
rdt89
addikt
A Mate 9 - Mate 9 Pro is bekerülhetett volna igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest