- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
söncö
tag
Anno mikor beruháztam egy P8-at ott vérzett el a huawei márkahűségem hogy nem kapott 7.0-át a telefon. Pedig az akkori felhozatal és új flagship P9 belsőre éppen csak egy picivel több volt.
Megvettem 210 ezerért és egy nyamvatt verzió frissítést kapott. Barátom S5-je meg vagy a negyedik főverzió frissítést kapta éppen akkor.
Soha többet Huawei. -
retroid
senior tag
Mate 10 Pro +1
-
nincskanál
tag
Nekem tetszik a Huawei hozzáállása. Nem felejtik el a cuccot, amit eladtak. Mate10 pro-m van, és érkezgetnek frissítések, javítások. Előtte Note3-am volt 4 évig, és arra összesen nem jött ennyi frissítés, mint erre fél év alatt.
-
janeszgol
félisten
Majd akkor kapja meg a P10/Mate9, amikor már a Tescoban húszezerért, sőt 10-12 ezerért lehet kapni Oreoval telefont. Idén is így van. Már javában a kezemben van egy 11 ezer forintos Navon Nougattal, amikor a P9 Oreo sehol még. A Tescoban meg ott volt a Blaupunkt.
Az indok? Vizsgáljuk, hogy működik-e rajta. Meg a hardver nem alkalmas. Bakker ki csinálta azt a nyüves telefont?
-
_CICAFIU_
aktív tag
A p10 vajon megkapja majd a 9-es androidot?
-
D013
aktív tag
ZUK Z2-ön customban már nyüstölöm az AEX 6.0 - Pie Alphát, elég pörgős, tetszik.
-
Baggins86
aktív tag
Na mire ez eljut az én kis View10-emre, addigra már kopogtat a 10 is
-
Ricardo
titán
"Érdemes megjegyezni, hogy a Huawei egyelőre a Kínai Népköztársaságban hirdette meg a béta programot, és ott kicsit más a felület, hiszen hiányzik a Google integráció."
Google új rendszerének tesztje Google integráció nélkül. "Jól" hangzik
-
rdt89
addikt
A Mate 9 - Mate 9 Pro is bekerülhetett volna igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest