- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kellene megint iphone pár hiányossága miatt, de a frissítésekre évekkel később is lehet számítani.
Pl: iphone 4 2010, júniusi megjelenése óta is kapja a legújabb ios-t, és fogja is még kb 2014 őszig. Azért ez nem semmi.
Bár a szét effektezett ios, és új appok miatt már a szaggatás elveszi az élményt.. azért működik. -
w333
félisten
Hatalmas +1
Míg az Apple 1-2 készülékére gyártja a szoftvert szinte azonos hardverrel, addig az Android több száz telefonnak és különböző hardvereknek kell megfelelnie, a 20 ezer Ft -tól a 200 ezer Ft -ig
De ha már itt tartunk akkor a Google -nek is van saját telefonja saját full optimalizált rendszerrel és ezt úgy hívják hogy Nexus, a gyártók ugyanezt a rendszer kapják meg amit persze ők saját ízlésükre / szolgáltatásaikra alakítanak át, általában kisebb mint nagyobb sikerrel
-
bok92
addikt
Csak így tovább...
-
kdennis
aktív tag
Mit puffogtok már? Úgy se vett senki 180-ér One X+ -t amikor pár hónapra rá jött a HTC One. Aki megvette azt a drága telefont amikor a One X már lejjebb ment akkor lesz pénze újabbra is.
Én veszek egy One-t mer az a legjobb telefon most a világon. Ha tévednék mutassatok szebbet és jobbat. De inkább szebbet! (ami ugye relatív, de egy fém készüléket nehéz überelni) -
GALARDO
addikt
Várható volt, de a lényeg, hogy a One megkapja.
-
vicze
félisten
válasz
callmeakos #36 üzenetére
Miért is pontosan, a Desire 500 kategóriájában melyik teló fog frissítést kapni?
D500, legalább hibajavításokat biztosan kap, más gyártó arra meg nem hajlandó.Az meg már tök lényegtelen, hogy HTC adja a legtöbb frissítést, a többiek meg cseszik a bugos SW-t javítani.
Na azt meg nem sírom el, hogy a Sense 5.5 azért sok regressziót tartalmaz sajna.
Van aki már visszament 4.2-re.
-
kromatika
veterán
HTC= non support
-
babkukta
senior tag
Ha jól optimizált a jelenlegi rendszer, nem bugos, és smooth, akkor szerintem nem nagyon fogják érdekelni a tulajokat. Legalábbis engem nem érdekelne. Akkor van gáz, ha tiszta bug a rendszer, és úgy hagyják cserben.
Nekem van egy "régi" Xperia ray-m, hiába van rá 4.0.4, jelenleg is 2.3.4 van rajta...Az hiba mentes (legalábbis eddig nem vettem észre semmit), és elég is, amire kell.
Viszont tény és való, h a HTC jelenlegi helyzetében nem biztos, h ez egy jó lépés.. -
callmeakos
veterán
Puszi a HTC support pocijára. Mekkora mák hogy nem a Desire 500at választottam
-
szuladam
aktív tag
még szerencse, hogy fél éve örök búcsút intettem a htc-nek. Hisz folyamatosan jönnek ezek a hírek. Mellesleg a One S-nél már a 4.1 után tudtuk, hogy ennyi volt, vége. 4.3? áh... 4.4 meg még csak szóba se került soha. (ha már a cikkben is említettétek a one s-t)
-
mrlujoak
veterán
Hmm, nem kellene az hTC-nek bosszantania a vevőiket...
Csak egy kicsit kellene megemberelnie magát a frissítéseket illetően.Ellenben ha már erre sincs pénz - vagy nem szánnak rá - akkor meg ne nyafogjanak, egy újabb rossz negyedév után.
-
joey04
titán
Szánalmas.
-
batai15
félisten
válasz
BazsiBazsi #28 üzenetére
Az lg mégroszabb a 4x hd kapott egy 4 .1 et és ennyi.remélem mágján égnek ők is.
-
BazsiBazsi
aktív tag
És az LG 4X HD se kap frissítést. Meg még sok másik teló. Ez miért hír? Csak hogy rágódjunk a HTC dögúsán?
-
tDr1v3r
veterán
Ezután különösen biztató a One-ok jövője...
-
Motyi
senior tag
Pedig, de az 1,5 év azt jelenti, hogy nem csak 4.3-t de a 4.4-et is ki kellett volna a gyártónak adni rá (nem azonnal, de idővel).Legalábbis illett volna, de végül is ezek a telefonok biztos 20-30 ezer HUF-ba kerültek megjelenéskor, ilyen olcsó cuccoknál nem lényeg a support és gondolom a tulajdonosok is így gondolják...
-
Sztbeni
őstag
És csodálkoznak, hogy nem veszik. Én is gondolkodtam rajt, hogy majd One-t vegyek, de nem fogok, veszek inkább Nexust.
-
batai15
félisten
Az apple és most támadjatok ,de miért bir normálisan támogatni egy telefont? A htcre különösen igaz hogy nem engedheti meg magának hogy tojjon a vásárlóira. Eleve nem forgalmaz sok telefont,és amugy is rossz a piaci helyzete. Nem kellene akkor mindent meg tenni? Nem egy samsung vagy lg hogy félváról vegyék,mondván ugyis meg veszik az ujabbat.
-
Peterson_
addikt
Hohó...nem mintha meglepődtem volna
-
Ha megjelenik egy új top kategóriás HTC, mindig kacérkodok vele, de vmiért eddig még egyszer sem vállaltam be. Igazából nem is értem a hozzáállásukat a frissítésekhez, olyan sokból tartana ráhegeszteni egy 4.4-et?
Egy ilyen félig haldokló cégnek mindent meg kéne tennie szerintem az ügyfeleiért, és így a jó hírnevéért.. -
Namelesske
addikt
A legjobb megoldás az lenne, hogy ilyenkor a Cyanogen Inc-nek küldenének egy két fejlesztői darabot meg mindent ami csak kell és jönne rá a CM. Ha lenne cégem ezt csinálnám. Amikor lejárt a telefon támogatása dönthet a user, kell a garancia vagy nem kell garancia és nyitja a telefont és megy rá a hivatalos CM.
-
Zirowe
nagyúr
Szerencsére még időben megszabadultam a one x-től, az a tegra nagyon csúnya zsákutca volt.
-
Lézerparaszt
őstag
A címből kimaradt egy "t". Csak gondoltam szólok, ha már ilyen grammar nazi vagyok
-
TaS1kaaa
tag
Már közel 1,5 éves ez a telefon nem meglepő a dolog.
-
vicze
félisten
Nem a több user csak tableteken van alapból 4.2-n, a telókon 1-1 gyártó aktiválja, HTC esetén egy Kid Mode van ami neked is kéne legyen.
Sajnos most nem lehet másra kenni, a Tegra 3-hoz van 4.3 már az ASUS-tól szóval most nincs mentség. A KitKat-et nem is vártam volna rá(nem lesz valószínűleg egy T3-asra se), de hogy a 4.3 jöhetett volna igazán.
Azt mondjuk nem értem miért az X+ van kiemelve...Azt viszont mindenki ignorálja, hogy 1 kezemen meg tudom számolni, hány készülék kap 2-nél több verzió frissítést... Ennyit a temetésről.
-
Aryan
senior tag
Várható volt
! Desire után megfogadtam, hogy nem lesz HTC-m a frissítések miatt (custom rom van dögivel), vettem egy Sony Xperia S-t. Természetesen a kiválasztott modellhez sincsen frissítés
.
-
petipetya
nagyúr
Pont emiatt (is) bántam meg azt, hogy valaha is volt HTC-m.
-
Szoszo94
őstag
Azon csodálkozom, hogy még életben van a cég
-
Yokayee
tag
Kicsit sem lepődtem meg. Azok után, hogy a HTC Sensation XE 1 azaz egy darab frissítést kapott csúcsmodellként, és az ICS után megállt az élet, nem is vártam mást. Sajnos.
-
batai15
félisten
Már 4.3 se volt.a sima hox is kilőve,ujjab szög a koporsóba.
-
S e t h
nagyúr
Volt htc-m. Bár azt mondják, hogy sohase mond hogy soha, nekem többet telefonom tőlük nem lesz.
-
kbyte1024
veterán
Jó ez így,ku..va drágák,és még nem is adnak frissítést
-
moleculez
veterán
Újabb szog a koporsóba. Most igy hogy várják,el, hogy bárki is telót vegyen tőlük???
-
h3lios
addikt
Így kell elveszteni tömegesen a vásárlókat. Ha a csúcsmodellek + verzióira SEM adják ki a friss droidot akkor nem tudom, hogy mire fogják. Régen a Samsung csinálta ezt, de azért ők azóta az élen járnak a frissítésekkel.
Igazán csődbe mehetne már a htc, mert kiérdemelték. -
embe
nagyúr
És mennyire jót tesz ez a hír a haldokló (?) HTC-nek.
-
jeszi
tag
Nekem One X telefonom van, Android Revolution HD 31.3 rommal. Nem érzem azt, hogy frissíteni kellene, így már elég kiforrott és szeretem a szoftvert. Esetleg a több felhasználó kezelése hiányzik, úgy emlékszem az magasabb számú androidban van.
-
SzőkeKapitán
tag
Hmm... Nem tudom hogy a HTC eladott mobiljainak mekkora része volt One X+, de az biztos hogy ezzel nem tartják meg a vevőiket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC dán részelege szerint nem számíthatnak újabb frissítésre a One X+ tulajdonosok.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest