- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Divat
Persze, mert olyan nem létezhet ugye, hogy valaki tényleg utálja? Milyen véletlen volt az is, hogy a Twitter szavazáson vesztett a MIUI a stock Androiddal szemben, törölték is gyorsan az eredményt.
Volt több MIUI eszközöm is (Mi5, MiPad, MiPad2), ezek alapján mondom, hogy amíg ez a rendszer fut valamin, addig nem érdekel. Mert...
- szörnyű a memóriakezelése, 3GB mellett gyakrabban zárt be háttér alkalmazásokat, mint a 2GB-os Motorolám, és ezen semmilyen beállítás meg developer option nem segített, nem lehetett zenét hallgatni Twitterezés közben, mert egy 20 perces buszozás alatt 3-4-szer bezárta a háttérben futó zenét
- még a global ROM is tele van számomra felesleges appokkal, ezek egy részét nem lehet tiltani sem, mert a "rendszer számára nélkülözhetetlen"
- szörnyű iOS koppintás a kinézete, és ezen sajnos a témák sem segítenek, mert a 90%-uk nagyon csúnya, és a stock Android néven futók sem módosítanak mindent (például értesítések-gyorskapcsolók)Lehetne sorolni, de szerintem felesleges, mert úgy emlékszem már többször vitáztunk veled is (és másokkal is) több topikban is, de nyilván azzal nem lehet mit kezdeni, ha felsorolok egy csomó hibát, és annyi a reakció, hogy "ez szerintem így jó" vagy "nekem nem probléma". Neked nem, nekem igen, így ezek miatt mivel látszólag vagy tesznek rá magasról, vagy szerintük is így jó, nem használom a rendszerüket.
Viktor0610: Nokia 8 Sirocco is Android One, pedig nem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest