Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz aelod #11 üzenetére

Divat :D Persze, mert olyan nem létezhet ugye, hogy valaki tényleg utálja? Milyen véletlen volt az is, hogy a Twitter szavazáson vesztett a MIUI a stock Androiddal szemben, törölték is gyorsan az eredményt.

Volt több MIUI eszközöm is (Mi5, MiPad, MiPad2), ezek alapján mondom, hogy amíg ez a rendszer fut valamin, addig nem érdekel. Mert...
    - szörnyű a memóriakezelése, 3GB mellett gyakrabban zárt be háttér alkalmazásokat, mint a 2GB-os Motorolám, és ezen semmilyen beállítás meg developer option nem segített, nem lehetett zenét hallgatni Twitterezés közben, mert egy 20 perces buszozás alatt 3-4-szer bezárta a háttérben futó zenét
    - még a global ROM is tele van számomra felesleges appokkal, ezek egy részét nem lehet tiltani sem, mert a "rendszer számára nélkülözhetetlen"
    - szörnyű iOS koppintás a kinézete, és ezen sajnos a témák sem segítenek, mert a 90%-uk nagyon csúnya, és a stock Android néven futók sem módosítanak mindent (például értesítések-gyorskapcsolók)

Lehetne sorolni, de szerintem felesleges, mert úgy emlékszem már többször vitáztunk veled is (és másokkal is) több topikban is, de nyilván azzal nem lehet mit kezdeni, ha felsorolok egy csomó hibát, és annyi a reakció, hogy "ez szerintem így jó" vagy "nekem nem probléma". Neked nem, nekem igen, így ezek miatt mivel látszólag vagy tesznek rá magasról, vagy szerintük is így jó, nem használom a rendszerüket.

Viktor0610: Nokia 8 Sirocco is Android One, pedig nem olcsó :)

Új hozzászólás Aktív témák