- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Divat
Persze, mert olyan nem létezhet ugye, hogy valaki tényleg utálja? Milyen véletlen volt az is, hogy a Twitter szavazáson vesztett a MIUI a stock Androiddal szemben, törölték is gyorsan az eredményt.
Volt több MIUI eszközöm is (Mi5, MiPad, MiPad2), ezek alapján mondom, hogy amíg ez a rendszer fut valamin, addig nem érdekel. Mert...
- szörnyű a memóriakezelése, 3GB mellett gyakrabban zárt be háttér alkalmazásokat, mint a 2GB-os Motorolám, és ezen semmilyen beállítás meg developer option nem segített, nem lehetett zenét hallgatni Twitterezés közben, mert egy 20 perces buszozás alatt 3-4-szer bezárta a háttérben futó zenét
- még a global ROM is tele van számomra felesleges appokkal, ezek egy részét nem lehet tiltani sem, mert a "rendszer számára nélkülözhetetlen"
- szörnyű iOS koppintás a kinézete, és ezen sajnos a témák sem segítenek, mert a 90%-uk nagyon csúnya, és a stock Android néven futók sem módosítanak mindent (például értesítések-gyorskapcsolók)Lehetne sorolni, de szerintem felesleges, mert úgy emlékszem már többször vitáztunk veled is (és másokkal is) több topikban is, de nyilván azzal nem lehet mit kezdeni, ha felsorolok egy csomó hibát, és annyi a reakció, hogy "ez szerintem így jó" vagy "nekem nem probléma". Neked nem, nekem igen, így ezek miatt mivel látszólag vagy tesznek rá magasról, vagy szerintük is így jó, nem használom a rendszerüket.
Viktor0610: Nokia 8 Sirocco is Android One, pedig nem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Jogász topic
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest