- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
41 centi átmérőjű kistévén töltöttem a c64es életem nagyrészét, azt néztem 2+ méterről
persze h mások voltak a méretek, de a tech is sokat segített (az lcd jól definiált pixelei nem segítenek!), nameg a megszokás...
áhá, szóval akkor 2600on valszeg minden sprite nagyított volt
érthető.
a 40 pixeles "háttérgraf" viszont megötöttaz kemény... akkor nem is csodálkozok magamon innentől, h nem jön be
amugy c64en ELVBEN volt csak 8 sprinted "soronként", a gyakorlatban a játékok nagyrészében összesen is ennyi volt egyszerre a teljes képernyőn
nemtom a 2600 esetén mi volt a GYAKORLAT, mennyire lehetett túllépni a 2-n ...
-
a c64 palettáját is armageddonként éltem meg anno
de amúgy ahogy írod, ott azért akár karaktereken belül, akár a spritek esetén lehetett variálni a színekkel:és ha a színeket tudnám is ignorálni, a nagy pixeleket már nem megy (lcd-n a c64ét se igazán, a 320x200/160x200/240p crt-re való)
-
khron78
őstag
Poénból nincs értelme olyan hardverre költeni, ami már most foghíjas + a rendeltetését se tudni. Aztán egy év meg a számítástechnikában nagy idő. Pont arra elég, hogy egy épphogy használható egység átmenjen ugyan már kategóriába. Ehhez képest az ára se túl baráti. Aztán mi van akkor, ha 2019 közepére se lesz kész? Ha jól tudom nem az első dátum eltolás. Ha meg ennyit tologatnak egy viszonylag egyszerű eszközt, akkor mennyire lehet ez komoly ajánlat. Az Ouya-ban több potenciált láttam, mégis bukta lett.
-
Plague666
tag
Hát megy ugye nagyrészt játéktermi játékok kerültek rá, azoknál pont nem volt cél, hogy valaki egy s*ggel, egy érmével végigjátsza, sőt.
Belegondolva nagyon komoly találmány volt a hazavihető konzol. Bár a jóléti államok anyáinak így se úgy se volt jó. Korábban ejj a kölyök mindig aprót kunyizik meg eljár a játékterembe, később meg ejj a gyerek egésznap a szobában rohad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest