- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen egyetertek!
Altalaban mikor engem tamadnak a harciTuxok, mindig csak annyit mondok, hogy:
- total commander
- notepad++
- Visual Studio
Es jobb esetben vegignezem, ahogy elballagnak, rosszabb esetben vegig kell hallgatnom, hogy mc, notepadqq, vi.Viszont kicsit komolyabban:
Rengeteget hasznaltunk linuxot, mint munkaban, mint esetenkent maganeletben, es azt kell mondjam, a hatam kozepere se hianyzik otthonra, inkabb kifizetem a win-t.
A linux a legstabilabb rendszer, addig a 15 percig, amig ossze nem fossa magat valami tok random modul, ami addig a letezeserol se nagyon adott jelet, es gallyra nem vagja az egeszet. Utana johet a harom napnyi mosolygos forumbujas, aztan vagy sikerul megoldani, vagy beirjatok egy hetes storynak, es kisorsoljatok, hogy most ki vallal be egyet a csapatert.
Tapasztalataim foleg debian es ubuntu 14.xy LTS alapuak.Aztan visszaszaladunk winre. Aztan rajovunk, hogy ez mekkora szar mar, hasznaljunk inkabb linuxot, ugyis multiplatform kodot irunk. Aztan rajovunk, hogy azert a linuxnal megsincs szarabb, es visszamegyunk winre. Ahol rajovunk, hogy de van, es visszamegyunk linuxra. Komolyan, mikor lesz mar egy epkezlab oprendszer a piacon?
-
Persze, van egy halom program, ami köti a felhasználót a Win-hez, ez tény; de az is tény, hogy ez a legtöbb embert nem érinti! Én az átlagról beszélek. Engem is csak a játék köt, pedig használok még pár programot.
azbest: Ahogy végeztem az összes gépemen lévő játékkal, darálom le a Win-t, és megy fel valami linux; majd előtte tesztelek, Tomb Raider (2013) biztosan megy linux alatt is, és állítólag nincs nagy hátrányban, Win-hez képest talán csak 20%-kal megy vacakabbul. Ha kijönne a Star Citizen linuxra, engem elveszítene a M$ végleg.
Glenda: Netflix? Nekem nincs rá szükségem. DC++ működik linux alatt is, ahogy uTorrent is. :Google meghajtója helyett meg ott a sokkal jobb mega.nz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest