- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Pontosan ezt mondtam én is, hogy vannak különbségek, a Note 10 gyakrolatilag a kijelző felbontást kivéve mindenben jobb. Viszont ezek nem kategorikus eltérések, hanem tényleges fejlesztések. Ettől nem lesz a Note 10 teljesen más célcsoport számára fejlesztett céleszköz, mint anno az első 6-7 széria esetében, hanem csak egyszerűen egy job, ceruzás S10+. És erre mondtam, hogy ez pofátlanság az S10+ tulajokkal szemben, mert gyakorlatilag 3 hónap alatt ugyanaz a gyártó ugyanabban a méretben, ugyanazért az árért kiadott egy minden tekintetben (-1) job ajánlatot...
-
törölt tag
Ezeknek a felét megkaphatja a Note9 is. Kamerákat nyilván nem, de egyik se olyan, ami miatt ne lehetne élni(lsd Pixel). 3D Scanner? Majd fél év múlva mutasd, mennyi mindenre mentél vele. Van aki használja még a VRt? Mert én nem élvezem azt a pixel halmazt, amit a gear nyújt. Dex is szoftveres trükk. Nagyobb akku, nagyobb kijelző. Új soc? Az eddigi mire nem volt elég? Minecraft VRhoz? 😂 Jelenleg ha akarnám 600GB környéki lehetne a tárhelyem, de a kb 110 is elég. 6GB RAMot se fektette még meg semmi. Így is elég nagy a Note kijelzője. Van powerbankom, nem akarom még azzal is gyilkolni, hogy a lehető legveszteségesebb módon töltök vele más eszközöket. Komolyan inkább a telefont töltöd, majd arról a többit? Wtf?
Kamerákkal való bohóckodás az amit elfogadnék, de nekem nem ér meg 240.000 ftot, hogy még kompromisszumot is kössek. Nincs led, nincs jack, kameralyukat is a hajukra kenhetik. + az ujjlenyomat-olvasó is kuka, nincs másodlagos rendszer ami kiváltaná a vizes ujjakat...
-
<Lacy85>
addikt
A 3500-as akku szuper 6,3" mellé...Rendben.
A Note 9-ben 4000mAh van 6,4" mellett, de szupernek ezt sem nevezném. Max. jónak.
Itt meg -500mAh.
De biztos szuper lesz az üzemidő.
A felbontás meg de, nagyon is fájó. Főleg Note 9 után, ahol kb. azonos képátló mellett van 1440p.
De nekem nyolc. Ha valaki szerint ez a teló jó vétel 330 ezerért, akkor használja egészséggel. -
-
<Lacy85>
addikt
A többi viszont még mindig ott van. 330 ezerért egy butított valamit kapsz, ami sok szempontból visszalépés az elődhöz képest.
Nem vagyok mini teló párti sem, de 6,8" már kell a francnak. Főleg 380 ezres alapáron.
Ha értelmes utódot akarnék, akkor viszont csak a nagyobb játszik. -
Szári
tag
Nem nem kell ingyen adni. A 12GB ram meg a 256GB tárhely az pont 15-20 dollárba kerül a Samsungnak sztem. Szoftveres újítás... nem tudom melyik műsort nézted de én nem láttam semmi olyat aminek ne lenne hasonló megfelelője az play store ban. Hozzá teszem tök haszontalan az emberek 99 százalékénak. Semmi "killer seller feature" nincs benne.De ha már itt tartunk szívesen vettem volna egy one ui 2.0 bamutatót új funkciókkal. Ez egy picit pumpolt átfaragott S10 + S-pen semmi más..Meg egyszerűen nem értem, hogy kitaláltak és megcsináltak dolgokat pl: írisz szkenner és nem az van, hogy reszelnek rajta hanem kiveszik.
-
Ádám16
addikt
oh plz. Ha a Samsung akarta volna, lett ott nagyobb akksi.
A 3.5 jack törlése is időszerű volt már, nem? Az se fért már el sehogy sem, gondolom.fateless: Azért az O+ is rendesen emelte az árait a konurenciához.
Nem akartam belekeverni az Apple-t, mégis megteszem. Szerintem,
ha ők nem mennek el a X-zel 1000$-ig, a többi gyártó se mert volna.
De kapott a nép egy tesztet, kell így is. Kevesebbet adnak el nagyobb haszonnal, és ez így nagyon jó nekik. Gondolom, a többi gyártó is így van ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest