- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
TechMagneTic #24 üzenetére
Nincs baj a véleménnyel
nem vagyunk egyformák.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
TechMagneTic #15 üzenetére
Nem valami higiénikus más agybadugós fülesét használni, ez már vetekszik a más használt alsónadrágjában... brrr borzalom.
-
Nimda
addikt
válasz
Én elég vájt fülű vagyok, és a Buds+ azért nem olyan rossz füles, vannak nála sokkal nagyobb borzalmak. Sok múlik a harangokon és a hozzáadott gumikereteken. Be kell rendesen állítani a méreteket és megtalálni azt a pozíciót, amikor rendesen ül a füledben. Utána már gyorsan fog menni a beillesztése. Ott van továbbá a Galaxy Wearable program, ahol az EQ-t dinamikusra kell állítani és minden mást kikapcsolni.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Azért ez tényleg elég szubjektív, meg sok mindenen múlik. Meglepődnék ha a kölcsönbe kapott fülesen pont a te fülednek megfelelő méretű gumiharang lett volna.
Egyébként hogy ez mennyire szubjektív, azt jól példázza az én esetem is. Párom egy 2. generációs AirPods-t használ iPhone-al, de mikor belehallgatok, mindig meglepődök mennyire élvezhetetlen számomra még a pár éves Samsung féle gyári vezetékes AKG füleshez képest is, pedig az sem a minőség csúcsa.
Hangos, ez vitathatatlan, de annyira elvesznek vele a zene részletei, hogy az valami elképesztő. Persze biztosan nem ennyire rossz a helyzet, tényleg egyénfüggő lehet, hogy ki mit hall ki belőle.
Ezért is tartok kicsit a kipróbálás nélküli fülhallgatóvásárlástól, csalódtam így már Beyerdynamic fülesben is. -
válasz
Lehet, hogy rosszul tetted a füledbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest