Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
TechMagneTic #15 üzenetére
Azért ez tényleg elég szubjektív, meg sok mindenen múlik. Meglepődnék ha a kölcsönbe kapott fülesen pont a te fülednek megfelelő méretű gumiharang lett volna.
Egyébként hogy ez mennyire szubjektív, azt jól példázza az én esetem is. Párom egy 2. generációs AirPods-t használ iPhone-al, de mikor belehallgatok, mindig meglepődök mennyire élvezhetetlen számomra még a pár éves Samsung féle gyári vezetékes AKG füleshez képest is, pedig az sem a minőség csúcsa.
Hangos, ez vitathatatlan, de annyira elvesznek vele a zene részletei, hogy az valami elképesztő. Persze biztosan nem ennyire rossz a helyzet, tényleg egyénfüggő lehet, hogy ki mit hall ki belőle.
Ezért is tartok kicsit a kipróbálás nélküli fülhallgatóvásárlástól, csalódtam így már Beyerdynamic fülesben is. -
Juhaszatti
addikt
Kb annyiért nyit ez, mint amennyiért ma már a Pro-t is be lehet szerezni. Kíváncsi leszek az összehasonlító tesztekre, de így látatlanban (hallatlanban?) azt mondanám hogy az a jobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged