Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Kezdettől fogva a 64kW-os verzióról beszéltünk. És a plusz extra nélkül kérhető legdrágább verzióról, ami pont 13millióéskilencezerforint.
Ugyanis csak ebben van hőszivattyús fűtés és nagyobb fedélzeti töltő.....A 250km-rel ha tud otthon tölteni, és valóban megy ennyit, és van napelemes rendszere (+3 millió a 7kWp-s renszerár) ami termel neki 8-900kWh-t csak töltésre, akkor még akár meg is érheti.
De csak így.axioma: már a legtöbb helyen nem ingyenes, 80Ft/kW például.
És így lesz ez az ingyen parkolással, súlyadóval is, amint "szemmel jól láthatóan" bezöldülnek a rendszámok.Nem kevertem én semmit, ezek számok. Tudom, hogy nem egy óriáskifli a MAP+, de azt azért ne akard rámbeszélni, hogy új autót venni jobb....
Egyszerűn összehasonlítottam a kettőt, nem több.Banano: Te.
-
julius75
aktív tag
Ha valaki 60ezret megy évente, vegyen gázolajos autót.
Ha elektromost vesz, akkor abból max. 40ezer lesz meg válás, mert a villanytöltőknél fog aludni....Kérlek engedd már el, hogy mindenképpen igazat akarsz....
A 64kW-os verzió ára (a fullos típus), de extrák nélkül, állami támogatással, 13.009.000,-Ft bruttó.
Amit linkeltél, az a kisebbik akkuval szerelt alap változat ára. Hatótáv bőven 300km alatt.....
De ha mégsem hiszel nekem, nézd meg a Kia oldalán. -
julius75
aktív tag
De-de, bizony, hogy össze lehet.
Amit én néztem a hahu-n az sima egyhat benzin 105 lóval, 6.5-ért. De azért írtam, hogy legyen 8 millió, és abba már nagyon sok hasonló méretű robbanómotoros autó belefér.
Az állami támogatásd se vond le kétszer, a 13.009.000,-Ft már a csökkentett ár......
A 13 millió - 8 milló = 5 millió egyenlet alapján MAP+ állampapír vásárlása esetén évi 273ezerrel leszel gazdagabb, de lesz súlyadód, továbbra is fizetősen parkolsz, és van évi egy szervíz kb. 50-60 ezerért (ez mondjuk lesz ám az elektromosnál is, legfeljebb kevesebbe kerül kicsivel)
Az inflációt hagyjuk, mert ha az autó árába rakod akkor meg sima értékvesztéssel bukod.
Szóval még úgy sem veszem meg (mert egyszerűen nem éri meg), hogy évi 10ezer kWh-t termel a napelemem, amiből jelenleg 3500-ra semmi szükségem....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Járt már nálunk korábban egy Niro, ám a teljesen elektromos változat minden szempontból tartogat újdonságokat. Kipróbáltuk, leteszteltük.
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest