- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Az előző két kollégá már megcáfolt a 3G-s lefedettséggel kapcsolatban, ezért én csak a hozzászólásod második részéhez fűznék hozzá ezt-azt.
"Az meg csak apró adalék, hogy az iPhone Edge-n keresztül is gyorsabb böngészést tesz lehetővé, mint a Nokiák 3G-n, mert a Nokia sokkal gyengébb hardvere képtelen feldolgozni a nagyobb sebességgel érkező adatokat."
Először N80-at (azt hiszem hogy az első Wi-Fi képes Nokia telefonok egyike) használtam Wi-Fi és 3G kapcsolaton keresztül is egyaránt internetezésre. Teljesen jó volt a sebessége Wi-Fi kapcsolaton keresztül, 3G -ről pedig itt egy mérés:
Érdekesség hogy a feltöltés bőven a 3G szabvány 64kbit-es max. átvitele felett volt. A 3G a szabvány szerint 384/64.
Majd bő 1 hónapja lecseréltem az N80-at egy N95 8GB-re.
A Wi-Fi olyan 200-300KB/sec-re volt képes most reggel (YouTube).
Kíváncsi vagyok hogy ennél hogy lehet gyorsabb bármilyen készülék EDGE-en kersztül.
Szvsz a hozzászólás utolsó része is kb. akkora hülyeség mint az első része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest