- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Az előző két kollégá már megcáfolt a 3G-s lefedettséggel kapcsolatban, ezért én csak a hozzászólásod második részéhez fűznék hozzá ezt-azt.
"Az meg csak apró adalék, hogy az iPhone Edge-n keresztül is gyorsabb böngészést tesz lehetővé, mint a Nokiák 3G-n, mert a Nokia sokkal gyengébb hardvere képtelen feldolgozni a nagyobb sebességgel érkező adatokat."
Először N80-at (azt hiszem hogy az első Wi-Fi képes Nokia telefonok egyike) használtam Wi-Fi és 3G kapcsolaton keresztül is egyaránt internetezésre. Teljesen jó volt a sebessége Wi-Fi kapcsolaton keresztül, 3G -ről pedig itt egy mérés:
Érdekesség hogy a feltöltés bőven a 3G szabvány 64kbit-es max. átvitele felett volt. A 3G a szabvány szerint 384/64.
Majd bő 1 hónapja lecseréltem az N80-at egy N95 8GB-re.
A Wi-Fi olyan 200-300KB/sec-re volt képes most reggel (YouTube).
Kíváncsi vagyok hogy ennél hogy lehet gyorsabb bármilyen készülék EDGE-en kersztül.
Szvsz a hozzászólás utolsó része is kb. akkora hülyeség mint az első része.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest