- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz Teasüti #1800 üzenetére
hétköznap 4-szer:
reggelire fél 10 körül egy péksütemény (többnyire valami teljeskiőrlésű cucc, édeseket nem szoktam, azokkal nem bírnám ki délig)
dél körül ebédre menü étteremben (ilyenkor általában még nem vagyok éhes, de azért megeszek mindent, amit csak lehet )
5 körül kb. egy marék mandula vagy mogyoró, ritkább esetben dió, kesudió (utóbbi nem igazán jó, mert viszonylag sok benne szénhidrát és utána hamar megéhezek)
aztán ketos vacsora 9 utánhétvége eléggé változó, de legyakrabban 2-szer eszek, reggeli nincs
ebédre egy tök szokásosát, vacsorára meg ketosat többnyire (de van, hogy nem)szóval összességében a legtöbb esetben kb. ebédig eszek rendesen szénhidrátot, utána kb. 20g körül lehetek érzetre
Ha IF-et is csinálsz, akkor attól is csökkenhet az étvágyad.
Nekem úgy a 16. órától teljesen megszűnik az éhségérzetem.nem próbáltam még sose ilyen hosszan ki, de mostanában ilyen 15-30 perc alatt is el tud múlni, utána majd csak órák múlva jön megint jelzés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest