- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Szerintem ugyanazt írjuk, csak én a távoli jövőről nem regéltem, csak a közeliről. (: Való igaz, hogy az intel úgy áraz túl, hogy még jó pofát is vág hozzá, de ha be akar jutni egy piacra, akkor megtesznek mindenféle lépéseket, remélem. Ha azt akarják, hogy az Atom(hulladék) nevű terméküket megvegyék, nagyon olcsón kell adniuk valamint ugyanazt a módszert kell alkalmazniuk, egyelőre alacsony ár mellett, mint a notebookok esetében: ingyen marketing, keresztszerződések, lefizetések, stb, stb. Azonban egyelőre ebből mi profitálhatunk. Aztán majd jön a feketeleves, de az még pár év (:
-
ng0ofy
KORREKTOR
A képen is szereplő Motorola modell, ami inteles procival jött ki és a zte grand X in esetében kiderült, hogy sem az árral, sem a teljesítménnyel nincs gond. Sőt a Grand X IN tulajok, akiket én ismerek esküsznek rá, hogy az akksit kevésbé eszi az Atom, mint az arm-es konkurencia. Árban pedig ezek a telefonok hasonlóak, mint arm-es katergóriatársaik, tehát a motorola rém drága, mint egy arm-es motorola, a zte meg ár/értékben egész jó középkategóriában van. Aki nem ért hozzá, csak használja, nem fog tudni különbséget tenni.
Én szurkolok az intelnek, hátha megteszi, hogy fennmaradása érdekében lenyomja kicsit az árakat erőből és így kénytelenek lesznek az arm-es versenytársak is csökkenteni az árakon (: MI pedig vehetünk emberi áron telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest