- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Szerintem ugyanazt írjuk, csak én a távoli jövőről nem regéltem, csak a közeliről. (: Való igaz, hogy az intel úgy áraz túl, hogy még jó pofát is vág hozzá, de ha be akar jutni egy piacra, akkor megtesznek mindenféle lépéseket, remélem. Ha azt akarják, hogy az Atom(hulladék) nevű terméküket megvegyék, nagyon olcsón kell adniuk valamint ugyanazt a módszert kell alkalmazniuk, egyelőre alacsony ár mellett, mint a notebookok esetében: ingyen marketing, keresztszerződések, lefizetések, stb, stb. Azonban egyelőre ebből mi profitálhatunk. Aztán majd jön a feketeleves, de az még pár év (:
-
ng0ofy
KORREKTOR
A képen is szereplő Motorola modell, ami inteles procival jött ki és a zte grand X in esetében kiderült, hogy sem az árral, sem a teljesítménnyel nincs gond. Sőt a Grand X IN tulajok, akiket én ismerek esküsznek rá, hogy az akksit kevésbé eszi az Atom, mint az arm-es konkurencia. Árban pedig ezek a telefonok hasonlóak, mint arm-es katergóriatársaik, tehát a motorola rém drága, mint egy arm-es motorola, a zte meg ár/értékben egész jó középkategóriában van. Aki nem ért hozzá, csak használja, nem fog tudni különbséget tenni.
Én szurkolok az intelnek, hátha megteszi, hogy fennmaradása érdekében lenyomja kicsit az árakat erőből és így kénytelenek lesznek az arm-es versenytársak is csökkenteni az árakon (: MI pedig vehetünk emberi áron telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest