Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az Intel letöri az árakat, meg drága ARM cpu-k?
te valamilyen párhuzamos univerzumban élsz?
szerintem abban az egy-két telefonban azért adják ennyiért az Intel cpu-kat, mert egyelőre keresztfinanszírozzák, hogy betehessék a lábukat a piacra. ha beindulnának, akkor szépen felmenne az árazás is a desktopnál megszokott szintre. nézd meg mekkora aggresszor a desktop piacon az Intel, én nem szeretném, ha csak esélyük is lenne, hogy eljátszák ezt a mobilos piaccal is. nekem nem hiányoznak a mobilról, van több gyártó is, akik versenyezgetnek (Samsung, Nvidia, Qualcomm, TI, Broadcom, Huawei és lassan az AMD is). szerintem egyelőre a mobilos piac köszöni, sokkal egészségesebb a desktopnál, ahol a zIntel dominál, és van "futottak még" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest