- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
sasa134 #1358 üzenetére
Tudsz változtatni színt, időtartamot, pozíciót. Szerencsére ez egy sokkal jobb kijelző, mint a P2XL LG-féle P-OLED; beéghet a pötty is, de normál használat mellett és a fenti opciókkal élve szerintem csak minimális esélye van.
Van xda-s fóruma a proginak, ha van időd sztem olvass bele hátha kiderül vmi turpisság.
-
K82
őstag
válasz
sasa134 #1353 üzenetére
Ha a Digital Wellbeing filozófiáját nézzük, abból a szempontból érthető lenne a LED elhagyása (bár akkor az AOD-nek sem kellene lennie): minél kevesebbet használni a telefont, minél kevesebb "kizökkentés" a munkából/életből. Persze ez abban a pillanatban ugrik, amikor vki munkára használja a telefon és fontos lenne h minél előbb észrevegye az értesítést.
Szerencsére nekem nincs olyan életbe vágó dolog ami miatt fontos lenne a LED, a Mi Band-re is csak a hívás/sms/banki app küld értesítést. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest