- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát engem ne vegyél alapul, mert abszolút nem igénylem a nagy felbontást, nekem így is bőven tűéles és szép a képe nagyon. És ugye kapcsolható a 90Hz is alapból. De 60 ra vissza lehet állítani. Nekem 60-on megy, mert sokszor csak telefonként használom és kész. Lapos legtöbbször nálam van netezni. Imádom és páromnak is dettó ilyet vettünk, mert Kari előtt megvettem az enyémet 79 Samu store ban. És kb két hét múlva küldtek egy 10 000 Forintos kupont. Párom telefonja már úgyis halódott így neki meg 69 be került. Tök egyforma telónk lett. Ő többet netezik rajta. Imádja. Nem tudom mit mondjak.
-
lm83
őstag
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
Azt írták is itt feljebb már.
Azzal már csak az a gond, hogy 6,5"-on HD csak a felbontás.
Nálad ez mennyire zavaró, vagy szép a felbontás? -
Nekem A22 4G van és Super Amoledes.
-
lm83
őstag
Már egy ideje szeretnék valami nem túl drága Samsung telefont venni, de ezeknél az alsóbb osztályoknál, 02,12,22, mind ez az új pls ips kijelző van, ami tényleg sehol sincs a megszokott Samsung Amoled-hez...
Régen azért minden kategóriában ez a csudaszép kijelző volt
Legkedvezőbb áru 32 4G, amiben már ez van.
Mondjuk egy max 6"-os kijelző méretnek is tudnék örülni (notch nélkül).
6,5" meg 720p elég rossz párosítás... -
g2gti
tag
Ettől se estem hanyatt..... azért a 4G jöhetett volna Amoled kijelzővel és szintén 160 mm alatti mérettel, és reméljük az ois sem marad el...
-
Hira Nnor
csendes tag
Picit kapkodósra sikerült a cikk, legalábbis úgy tűnik. Fontoljátok meg, hogy javítjátok-e: "bemuttaásra", "680-al", "építettujjlenyomat-olvasó". Tudom, a torkánál ragadtam meg a cikk lényegét. De legalább elolvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest