- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EyElEs?!
tag
Én ágyba kényszerültem két hétre, és nem volt gépem (mindenhol van PC, ahol dolgozok, ezért eladtam az XPS-em).
Itthonra vettem kb. fél éve nettó 200e-ért egy gépet + kaptam bele valami régi bányász kártyát, hát azt tudom mondani villám gyors, M2 SSD, legújabb gen i5 proc stbstbstb, most szerintem már 250 felett lenne.Erre megveszem a 8gb-os M1 MacBook Airt, hogy max visszaviszem ha jobban vagyok, értelmes gépet hasonló árban nem találtam.
Erre basszus 2 hét alatt annyira megszoktam és megszerettem, hogy most rossz érzés visszaülni a gépemhez, pedig gyűlölök kis monitoron dolgozni, és ha valami kicsit is szaggat megőrülök... Konkrétan két monitorom van, egyik UW, de olyan szinten jól meg van csinálva a multitasking a Macen, hogy beszarás.
Ja és youtube+Google sheets+excel+word+ ezer Safari oldal + pdfek egyszerre megnyitva. A kis gép még nem is melegszik, alig merül, néha akasztja meg a Google sheets 1-2 mp-re oda vissza ugrálásnál.
Én még mindig azt mondom, hogy fekete mágia van a gépben, már a touchad "haptic feedbackje" is számomra felfoghatatlan.Nem tudom elképzelni, hogy mit tudhat majd az új laptop, ami miatt érdemes lenne váltani...
Soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy nem sznob gyökérnek, hanem racionális embernek fogok nézni valakire, akinek egy MacBookja van...
Mi jöhet még? Luivuttyon lesz az új Budmill táska?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest