- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
A Windows-hoz képest pláne nem értem a problémát. Windows-on nem rejti el az Alt+Tab elöl ha minimalizálva lett egy ablak, ez igaz. Viszont épp ezért ott már kb 0 funkciója van minimalizálásnak. Ha megnyomom, akkor eltűnik ami épp elöl volt, és felbukkan helyette az előzőnek használt ablak. Szóval lényegében ugyan az, mint ha nyomtam volna egy Alt+Tab-ot. Régen az ilyen nagyon egység sugarú userek használták, hogy visszaássanak az asztalig, de az valami őrült ötlet, mert van a desktop előrehozására gomb a tálcán, meg a Win+D is arra szolgál.
-
Syl
nagyúr
Biztos velem van baj, elvégre 20 windows és 4 év linux használat után elvárom, hogy egerészés, jobbklikelés és menübenkattintgatás helyett egyetlen billentyűkombinációval (cmd+tab) előtérbe kerüljön a keresett alkalmazás/ablak.
Vagy, hogy Apple kompatibilis legyek: 4 ujj felfelé a trackpad-en és lássam az összes futó alkalmazás összes ablakát, ne csak azokat, amelyek egyébként is az orrom előtt vannak.
Több mint öt éve használok mac-et. Nem csak fórumot pörgetek, dolgozom is rajta. Grafikai munka Adobe csomaggal. Vannak funkciók amik nagyon hiányoznak az OS-ből. (Persze, tudom. Az apple-esek szeretnek a hiányzó funkciókra legyinteni, hogy "hej, arra nincs is szükség") -
Syl
nagyúr
A word csak egy példa volt, nyithatsz két finder ablakot is. Ha háttérben (vagy lekicsinyítve, mindegy) van egy többablakos alkalmazás, a cmd+tab kombinációra nem tudsz közülük választani. Feleslegesen egerészni, meg dockon jobbklikkelni nem akarok.
De nézzük trackpad-en keresztül. BetterTouchTool-lal többféle dolgot rámappeltem, két, három, négyujjas gesztusokat. Olyan nincs ami egy hide vagy minimize ablakot felhozna.
Alkalmazásbalakok funkció semmit nem ér, mert csak az előtérben futó alkalmazás ablakait mutatja.
Olyan Mission Control funkciót keresek, ami nem csak a látható ablakokat pakolja ki egymás mellé, hanem az összes futó alkalmazás összes ablakát, beleértve a hide és a minimize-t is. Ilyenről nem tudok. Így nekem az alkalmazásváltás szenvedés Mac-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest