- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Na ezért röviden, mert nem mentem bele mélységében a dologba, csak nagyon magas szinten. De már maga az android mint os valamint az android mint Google termék is egy érdekes téma. Én értem amit mondasz, de az sem igaz hogy közönséges Linux. Szóval ha ebbe bele akarunk állni, akkor az egy teljes cikk lenne, ha nem egy tanulmány.
A lényeg, hogy OS-t fejleszteni nem triviális feladat, és a Fuxia sem fogja valszeg megváltani a világot, mert mire elkészül elavult lesz. Nem beszélve Google legendás kitartásáról, ami a termékeit illeti (lsd.: Google Graveyard). Szóval én nem hiszem, hogy IoT cuccokon kívül továbbfejlesztenék komolyabb eszközökre (Tablet/PC/Telo). -
moleculez
veterán
Látszólag shemmi. Jól fog működni szépen stabilan. De most is működik, mi szükség van erre?
Röviden, az OS az ami a hardver és a szoftverek között a kapocs. Ez nagyon alacsony szinten történik, minden ezen múlik. Namost, az Android lassan 15 éves, és azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek hogyan lehetne ezt jobban/hatékonyabban csinálni. Rengeteg minden változott azóta hardveresen is, valamint felhasználói szokások terén is. Szóval egy jobban optimalizált, stabilabb rendszer várható, ami időtállóbb.plusz a google jobban be tudja drótozni a telót-> több adatot tud hatékonyabban gyűjteni -> 🤑💰
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest