Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Na ezért röviden, mert nem mentem bele mélységében a dologba, csak nagyon magas szinten. De már maga az android mint os valamint az android mint Google termék is egy érdekes téma. Én értem amit mondasz, de az sem igaz hogy közönséges Linux. Szóval ha ebbe bele akarunk állni, akkor az egy teljes cikk lenne, ha nem egy tanulmány.
A lényeg, hogy OS-t fejleszteni nem triviális feladat, és a Fuxia sem fogja valszeg megváltani a világot, mert mire elkészül elavult lesz. Nem beszélve Google legendás kitartásáról, ami a termékeit illeti (lsd.: Google Graveyard). Szóval én nem hiszem, hogy IoT cuccokon kívül továbbfejlesztenék komolyabb eszközökre (Tablet/PC/Telo). -
moleculez
veterán
Látszólag shemmi. Jól fog működni szépen stabilan. De most is működik, mi szükség van erre?
Röviden, az OS az ami a hardver és a szoftverek között a kapocs. Ez nagyon alacsony szinten történik, minden ezen múlik. Namost, az Android lassan 15 éves, és azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek hogyan lehetne ezt jobban/hatékonyabban csinálni. Rengeteg minden változott azóta hardveresen is, valamint felhasználói szokások terén is. Szóval egy jobban optimalizált, stabilabb rendszer várható, ami időtállóbb.plusz a google jobban be tudja drótozni a telót-> több adatot tud hatékonyabban gyűjteni -> 🤑💰
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest