Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Na ezért röviden, mert nem mentem bele mélységében a dologba, csak nagyon magas szinten. De már maga az android mint os valamint az android mint Google termék is egy érdekes téma. Én értem amit mondasz, de az sem igaz hogy közönséges Linux. Szóval ha ebbe bele akarunk állni, akkor az egy teljes cikk lenne, ha nem egy tanulmány.
A lényeg, hogy OS-t fejleszteni nem triviális feladat, és a Fuxia sem fogja valszeg megváltani a világot, mert mire elkészül elavult lesz. Nem beszélve Google legendás kitartásáról, ami a termékeit illeti (lsd.: Google Graveyard). Szóval én nem hiszem, hogy IoT cuccokon kívül továbbfejlesztenék komolyabb eszközökre (Tablet/PC/Telo).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest