- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
Mercel
senior tag
Kiváncsi "vagyok,melyik iphonet használod?"
Használtam. A BlackBerrym mellett.
Szóval - BlackBerry
De amúgy az iPhone-ra is többé kevésbé igaz lenne, mert abból a szempontból példás az Apple, hogy ha jól emlékszem még az Ios 9-et is kiadták az addigra már csaknem 4 éves IPhone 4S-re. Az másik kérdés, hogy vegyes tapasztalatok voltak és funkcionálisan is meg volt vágva, én már nem is telepítettem. 8 pont akárhánynál kiszálltam.BlackBerry-nél ilyen nincs, eleve nem trendi a biztonsági kérdés hanem alap.
Az megint egy másik kérdés, hogy hogy tankönyvi példa lesz szerintem ahogy elrontották az egész OS10 vonalat, de ebbe most ne menjünk bele.
Ha kikupálják végre az androidot akkor megnézem megint. Leginkább egy BlackBerryn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest