- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Mai napon vásároltam egy honor 8-at előtte pár napig pedig volt egy OP3-am! Az hogy mindenben jobb az OP3 sztem nem igaz! A kijelzővel gondolom az Amoledre gondoltál ez sztem nagyon ízlés kérdése,kinek ez kinek az! A kamerával vitatkoznék sztem simán hozza az OP3 szintjét sőt a profi mód alatt több a honorban a beállítási lehetőség arról nem beszélve,hogy videónál is van profi mód! Mindkettő nagyon jó telefon akinek sok az 5,5 annak szerintem ez az 5,2 baráti megoldás! Gari itt is 2év ill. sztem van gyorstöltés is!
-
Potrien
senior tag
válasz
monti0222w #112 üzenetére
Ezt erősen kétlem.
Biztos,hogy nem ugyanolyan gyors.
És kérdés ,hogy az elkövetkezendő években az android főverziók hardverigénye mennyivel fog nőni, mert akkor a különbség még nagyobb lesz. -
Matada2.3
veterán
Ez lenne a minimum, a lényeg, hogy ne csak biztonsági frissítésekkel szúrják majd ki az emberek szemét.
-
monti0222w
addikt
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #110 üzenetére
Op3 gyakorlatilag minden speedtest szerint a leggyorsabb androidos telefon,majd érzékelni fogod te is,amikor a real racing 4 már döcög a 140e-es telefonodon,mert kicsit sem érdekli őket a gpu,jó tudom rétegigény ez is....
-
-
Potrien
senior tag
válasz
monti0222w #103 üzenetére
Jobb hardver!,jobb kijelző,jobb kamera, két év gari+2év vásárolható gari,dash töltés.
Ja és a sebességben, és persze a vesszőparipád antutuban-is.
simán mindenben.
Az egy felső kategoria a tudása alapján, ez pedig csak felső közép.
És az O+3-még olcsóbb is 15k val, ami nem kevés, tekintve ,hogy mindenben jobb! -
burjancsaba
csendes tag
Szerintetek kb mikor lesz teszt róla itt az oldalon?
-
Hedgehog9780
tag
A tegnap esti bemutató alapján a 4/64-es verzió 449-€ azaz az itthoni ára 139.990-HUF-ra várható. Ezen az áron szerintem ez nagyon jó lesz
-
törölt tag
Az van benne. Mindig túl volt misztifikálva a téma.
Annyi változott az utóbbi időben, hogy vékonyabbak lettek a telefonok, kisebb kávákkal, így a kijelző is sokkal sérülékenyebb a behatásokra. Ráadásul sok esetben már nem csak a kijelzőt védik, hanem a teljes előlapot. Így még kevésbé bírják a strapát.
-
Szomj4s
tag
Sajnos ilyen áron nem lesz érdekes számomra, pedig nagyon vártam... [link]
[link]
És még nem ért Magyarországra... Szerintem így jobban megéri OP3, és 2 év biztosítás. És még több ram, erősebb proc. ez egy keleti videó, pár érték kivehető az összehasonlításból -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #88 üzenetére
Köszi mindent.
-
Potrien
senior tag
Ha tényleg 400-450 dodo lesz az ára akkor szerintem még mindíg jobb vétel az O+3!
-
elin
tag
válasz
monti0222w #84 üzenetére
Megnéztem én is ezt a Meizut, felkelteted az érdeklődésem, tényleg takaros ez is. Még az ára is jó az aranynak a Geekbuyingon, de sajna ebben sincsen B20.... az meg nekem kell.
Kitartóan várom a Honor 8-at -
gyerecske
senior tag
Én egy P9 vs H8 összehasonlításra vagyok kíváncsi
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #84 üzenetére
Ne beszélj le róla.
-
Fejvadi
nagyúr
Egyre jobban tetszik, de nem egyszerű a döntés. Honor 8 vs. Mi5
Azt hiszem ez a Honor 8, jobb döntés lenne. -
Hunpriest
senior tag
Na ez követendő példa kéne hogy legyen, de igazából az összes kategóriában. Az update-ek teljes hiánya tart távol az Android platformról. iPhone-nak és a WP-nek is meg van a saját baja, de ezek legalább rendszeresen kapnak frissítést, ami biztonsági szempontból sem mellékes.
-
gbela
senior tag
Már van, mondjuk ez már lehet túl nagy
Ja majd elfeledtem, van köztes is, némi extrával
-
Arról nincs hír, hogy esetleg lesz plus verziója? Nagyon bejövős a teló, de kicsi
-
törölt tag
Nem így van. Pedig szokás szerint hiányos a lista. Illetve szokás szerint túl van értékelve...
-
teo77
őstag
A durva, hogy ez pont a pofájára esett csattanva. Ha nem is így esett volna, akkor se szabadna, pláne nem rugalmas parkettára esne. Korábbi teló g.g. 1-el sem törtek be, pedig volt, hogy az egyik a kabátomból kipattanva (buszhoz futás közben), a lábfejemre esve kijövődött 5 méterre, gurult, bukdácsolt még egy 5-öst, majd földet ért. És mi baja lett? Néhány karc a hátulján, és oldalt. De nem csak ez volt, voltak egyéb esések is. Szerencse? Meglehet! Bár nem úgy tűnik. A Honor 7 töréseinél sima üveg látszódik. Én úgy vélem, ez sima üveg.
-
Scrydhan
senior tag
Na egy fokkal jobb,szeretem a szedret,tesóm is q10-et használ. Ha neked a biztonság kell nyugodtan vegyél BB-t (amíg tudsz
). Biztos vagyok benne hogy (minusz a mostani qualcommos dolgon kívül) nem annyira sebezhető az android,főleg ha nem 2013 márciusi bizt. frissítés van rajta.
-
teo77
őstag
Csalódás az FM-rádió hiánya. Ha a gorilla glass is olyan benne, mint a honor 7-esemben(azaz semmilyen, vagyis tuti, nem az van benne. 40 centiről, kézből parkettára esés betörte), akkor nem kell.
-
Mercel
senior tag
Kiváncsi "vagyok,melyik iphonet használod?"
Használtam. A BlackBerrym mellett.
Szóval - BlackBerry
De amúgy az iPhone-ra is többé kevésbé igaz lenne, mert abból a szempontból példás az Apple, hogy ha jól emlékszem még az Ios 9-et is kiadták az addigra már csaknem 4 éves IPhone 4S-re. Az másik kérdés, hogy vegyes tapasztalatok voltak és funkcionálisan is meg volt vágva, én már nem is telepítettem. 8 pont akárhánynál kiszálltam.BlackBerry-nél ilyen nincs, eleve nem trendi a biztonsági kérdés hanem alap.
Az megint egy másik kérdés, hogy hogy tankönyvi példa lesz szerintem ahogy elrontották az egész OS10 vonalat, de ebbe most ne menjünk bele.
Ha kikupálják végre az androidot akkor megnézem megint. Leginkább egy BlackBerryn.
-
doongoo
addikt
válasz
[Anduriel] #70 üzenetére
USA-ban 3 hónap screen-protection warranty lesz hozzá (előregelő vásárlóknak) [link] és egy év gyártói garancia
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
#86973952 #63 üzenetére
Arra céloztam, hogy a P9-et 3-3-3-al árulja az oldal ezért elképzelhető, hogy a Honorra is gyártói garanciát ad, bár a Honor 8 adatlapján tényleg nem írják, úgy látom elnéztem.
Esetleg tudja valaki, hogy hivatalosan fogják-e itthon Dual SIM-es verzióban forgalmazni? Mert egy hírben azt olvastam, hogy az csak Asia only lesz és EU/Amerika Single SIM verziót kap.
-
sefan67
aktív tag
Hát igen, copy-paste kernellel nem nehéz két évig szoftvert frissíteni.
-
Fejvadi
nagyúr
Jó lenne erről egy tesztet olvasni itt.
-
janeszgol
félisten
Az élet bizonyos területein jobb a bizonytalanság, de nem mindenhol! De most on-ban. Lg K8-on MM van alapból. Mivel az előző szériás alsósok is megkaptak egy rendszer updatet, bízom benne, hogy kijön rá a Nougat. De pl a Leonra sem volt megígérve az MM és kijött. Erre se ígérje az LG. Ha kijön, örülök neki. Ha nem, nem. De ne tartson az ígéret kalitkájában.
A Sony azóta rákapcsolt. Két éve amikre megígéri az új rendszert, azokra valóban ki is jön, mégpedig szépen sorban.
-
-
törölt tag
válasz
[Anduriel] #62 üzenetére
Nincs náluk 1 év gyártói garancia. Mellesleg nincs még nálunk hivatalosan.
P9 -nél meg főleg nincs. Ráadásul ott érdemes figyelni arra is honnan jön, mert nem minden országban van 3-3-3.
-
-
janeszgol
félisten
De ez leginkább a hibajavításokra áll, ami valójában oké is. De nekem a Sony 2013-as szereplése jut az eszembe. "Aha ja, tuti kijön, nyugi. Még tesztelgetjük. Jajj menne rajta? Hopp, annyit gondolkoztunk, hogy le is telt a 18 hónap, sorry."
Sokkal tisztább az Apple. Nem ígérik, meddig jön. Csak jön, majd egyszer azt mondják, bocs. Utálom az ígérgetést, pláne ha egy cég teszi.
-
-
Dyingsoul
veterán
24 hónap szoftver támogatás? Ennek most örülni kellene?
Slusszpoén, hogy arról nem szól a fáma milyen időközönként jön majd tervezett frissítés. Ha évente egy, akkor 2 frissítésben ki is merül a dolog.
-
Külsőre nagyon bejovos, 2 év utan meg marad a root es a főzött ROM- ok világa.
-
doongoo
addikt
Honor 7-et használok most (igaz kínai verziót a gyártó által kiadott developer rommal). 2-hetente frissül rendszeresen. Android biztonsági javítás szint most 2016. június 1
Honor 6-ra is a mai napig jönnek frissítések (developer ágon 2-hetente, stabil ágon kb. negyedévente), pedig az már meglesz lassan 2 éves modell, majd kiderül, hogy utána mennyire frissítik... -
atike
nagyúr
Kapható már valahol...? ...itthon is...?
-
Legalább kap támogatást.
-
ThorsHUN
őstag
Mikor lesz Honor 8 teszt?
Marmint latom h ma kezdtetek tesztelni de kb mikorra varjuk?
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #43 üzenetére
Ezek már megszüntek mint problémák szerintem, az X10-l voltak melegedési gondok, az erőnek viszont nem volt híján, a X20-25 nél nem tapasztaltam idáig, de az elején vagyok még a tapasztalat szerzésnek, az erőnek meg itt sincs híja, lejátszottam 3 sorozat részt egymás után, és semmi melegedést nem éreztem, pedig fém háza van, szóval még jobban éreztem volna mint üveg vagy müanyag házas teloknál.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #42 üzenetére
Köszi, engem is érdekel majd a véleményed.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #42 üzenetére
Nem a sebesség a gond velük, hanem inkább fogyasztás, melegedés. A Motorolám is részben azért kellett menjen, mert megfőtt a zsebemben a SD615-tel, nem akartam olyat, ami szintén zsebrezsó.
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #39 üzenetére
Nem rossz a fogyasztása, nyilván nem aksi bajnok, egy napot ki lehet vele húzni, ha pedig nem, akkor nagyon hamar fel lehet tölteni, így nem érzem ezt problémának. MTK proci volt már nekem a THL-s időben, akkor voltak hiányosságai, meg egyéb gondjai mostanra ezek megszüntek, és csak annyit tudok mondani, hogy a PRO 6 villám gyors!
Fejvadi/B]: Ok, meglesz.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #38 üzenetére
Ezt nekem akartad írni, ezért erre válaszolok.
Akkor be vagy azonosítva.
Várjuk a rövid beszámolót ott. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #33 üzenetére
Hát igen, annál egy fokkal jobb, hogy "ti honnan rendeltetek rá tempered glasst meg védőtokot?"
monti0222w: Én is sokáig gondolkodtam rajta, de nm volt egyszerűen más. A Pro6 nem rossz, de kicsinek érzem az akksit, meg nem szeretnék MTK-s telefont. ZUK meg elmehet a fenébe, hogy nem csinálnak már CM-es verziót, azt vettem volna én is, de a saját OS-ük nem kell.
-
Mercel
senior tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Nekem pont nem kell hagynom magam mivel biztonságos a mobilom. (3 év után is.)
Mivel egy szakmai oldalon vagyunk nem oltalak le azzal, hogy kb. Pont beletartozol a 80%-ba, meg is érdemled.
Amúgy nyilván újdonság számodra, hogy pont az átlagjózsikat támadják, az ő adataikat nyúlják le, élnek vissza vele - de ez legyen az átlagjózsik gondja. Igazad van, ne is foglalkozz vele, dőlj hátra.
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Pont ezért nem vettem Sheratan, volt valami ellen érzésem vele (Mi5) kapcsolatban a kezdetektől, az elejétől fogva kísérem a topicot, az elején még hozzászólásokkal, aztán már nem, mivel lemondtam róla. A Z2 PRO az bejött volna, de nem az lett, a Pro 6 meg idáig bejön! Jó a hangja tisztán, elég jó hangerővel szól, nem rossz a Cirrus Logic hangchip a H6-nál szebben szól. A fülest amit hozzá kaptam, azt tesztelgettem még, mert nem tudom hova tenni a hangját, lehet rossz formátumokat hallgatok, mert van ahol szépen szól, van ahol meg olyan mosott hangzást vélek hallani. De ez már a füles topicra tartogatom!
-
ADAM1337
nagyúr
Én nagyon várom az EU-s megjelenést már.
Igaz DS verziót Kínából kell majd rendelnem, de eddig amiket láttam meggyőztek. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #17 üzenetére
Bele sajnos, de leszokóban vagyok.
2 hónapja nem vettem egyet sem.
Most olvasom mit vettél.
Csak nem a Pétertől? -
törölt tag
válasz
monti0222w #30 üzenetére
Vettél volna Xiaomi-t, akkor olvashatnád folyamatosan az ilyen "feltettem a tegnapi ilyen-olyan ROM-ot, nem megy a kamera, nem megy ez nem megy az, majd talán a jövő héten kijavítják" szövegeket
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #30 üzenetére
Majd beindul, csak idő kérdése. Most kijön az új és lenyomja az árát.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
Az bánt csak engem, hogy egyke vagyok itt Mo-n vele, még topicot sem érdemes nyitni azért, hogy magammal társalogjak.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #28 üzenetére
Érthető.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Abból nekem a Z2 PRO tetszett, meg is vettem volna mivel ő volt az első számú nálam, csak az ismert okok miatt lett a Meizu, de idáig nem bántam meg!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #26 üzenetére
Tudom. Sőt, nekem a kicsi és tömzsi Zuk Z2 is bejön.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #25 üzenetére
Nézzél meg egy PRO 6-t, akkor mit mondanál? Gyönyörű telefon szerintem, és nem azért mert most azt vettem, de másoknak is ez a véleménye akiknek már mutattam. Egyébként a H8 is nagyon szép, csak előbb jött a Meizu.
-
eventus
veterán
Én telefonom és társai bő három évesek és még mindig kapnak, kettő is várható. IOS is ebben szimpatikus. Ha nem nagy, de minimális frissítés igazán járhatna, igencsak drága droidoknak is. De egy gynegébb vas is elbír néhány újdonságot. Bár inkább vegyen újat az ember, ez a trend..
-
-
Gusztáv
addikt
Mi a répa kerül ebbe a telefonban 999€-ba, vagy ez nem az a telefon?
@Scrydhan: nem akarlak elkeseríteni, de pont a te és a névtelen tömegek adataira vadásznak egyre jobban, most hogy az emberek egyre több mindent intéznek telefonról (pl jelszavak, bankkártya infó stb). Szóval én nem nagyon becsülném le a biztonsági frissítések fontosságát. Trump meg különben is iPhone-t használ
.
-
Vitya103
tag
Remélem csak jó hírek jönnek róla nagyon fáj a fogam már rá
-
Potrien
senior tag
Innen is látszik ,hogy ez egy korrekt cég!
Tartsák csak meg eme jó szokásukat!
Az én samu tablet S- emre pont ma derült ki ,hogy le@zarja a cég!
Soha többet nem veszek samut semmiben! -
Hedgehog9780
tag
A teszt nagyon várós
(Nem is tudom... Kék vagy arany
)
-
monti0222w
addikt
Szép telo lett, pláne a kék színbe tetszik nekem, ez a hír meg csak ráadás nekem. 2 éves a H6-m, és ami baja van azt is mind én okoztam, de így is még működő képes állapotban van, csak én szerettem volna egy jobban teljesítő telot.
Fejvadi: A sokba te is bele tartozol, gondolom?!
-
-
Fejvadi
nagyúr
2 év nem is olyan rossz idő. Főleg, hogy addigra már sokan lecserélik a mobiljukat.
-
törölt tag
Ez a P9 esetén hogy áll?
-
batai15
félisten
csak szerintem néz ki veszett jól? -
devast
addikt
Ilyenekre mindig azt szoktam mondani, hogy az ígérgetés ingyen van...
Aztán ha mégse, akkor mi lesz? Bepereled őket ?Ugyanmár...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
"...akinek ezen biztonsági rések miatt problémája lett volna."
uez van PCn is. hol zavarja az usert, hogy zombigépe van, ne adj isten szorja a mailwaret....
-
sajo13
senior tag
Tényleg szép ez a Honor 8 és a belső is rendben van, így az ára is ehhez igazodik, 130-160 ezer között van.
A 2 éves támogatás üdvözítő.
-
-
Potrien
senior tag
Samuhoz képest ez maga a kánaán!
Arról nem is beszélve ,hogy mennyivel olcsóbb! -
-
Mercel
senior tag
24 hónap? Utána?
Akkor amikor az androidot napi szinten támadják nem túl biztató a záros határidő.
Nem gondolom, hogy 24 hónap múlva jobb lesz a helyzet. Márpedig támogatás nélkül igencsak veszélyessé válhat a saját tulajdonosára nézve a mobil. -
törölt tag
végre
pont ma hisztiztem / panaszkodtam, hogy még mindig nincs teszt. akkor türelmesen várok.
-
Scrydhan
senior tag
"Up to 24 months",hát ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest