- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #43 üzenetére
Ezek már megszüntek mint problémák szerintem, az X10-l voltak melegedési gondok, az erőnek viszont nem volt híján, a X20-25 nél nem tapasztaltam idáig, de az elején vagyok még a tapasztalat szerzésnek, az erőnek meg itt sincs híja, lejátszottam 3 sorozat részt egymás után, és semmi melegedést nem éreztem, pedig fém háza van, szóval még jobban éreztem volna mint üveg vagy müanyag házas teloknál.
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #39 üzenetére
Nem rossz a fogyasztása, nyilván nem aksi bajnok, egy napot ki lehet vele húzni, ha pedig nem, akkor nagyon hamar fel lehet tölteni, így nem érzem ezt problémának. MTK proci volt már nekem a THL-s időben, akkor voltak hiányosságai, meg egyéb gondjai mostanra ezek megszüntek, és csak annyit tudok mondani, hogy a PRO 6 villám gyors!
Fejvadi/B]: Ok, meglesz.
-
monti0222w
addikt
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Pont ezért nem vettem Sheratan, volt valami ellen érzésem vele (Mi5) kapcsolatban a kezdetektől, az elejétől fogva kísérem a topicot, az elején még hozzászólásokkal, aztán már nem, mivel lemondtam róla. A Z2 PRO az bejött volna, de nem az lett, a Pro 6 meg idáig bejön! Jó a hangja tisztán, elég jó hangerővel szól, nem rossz a Cirrus Logic hangchip a H6-nál szebben szól. A fülest amit hozzá kaptam, azt tesztelgettem még, mert nem tudom hova tenni a hangját, lehet rossz formátumokat hallgatok, mert van ahol szépen szól, van ahol meg olyan mosott hangzást vélek hallani. De ez már a füles topicra tartogatom!
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
Az bánt csak engem, hogy egyke vagyok itt Mo-n vele, még topicot sem érdemes nyitni azért, hogy magammal társalogjak.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Abból nekem a Z2 PRO tetszett, meg is vettem volna mivel ő volt az első számú nálam, csak az ismert okok miatt lett a Meizu, de idáig nem bántam meg!
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #25 üzenetére
Nézzél meg egy PRO 6-t, akkor mit mondanál? Gyönyörű telefon szerintem, és nem azért mert most azt vettem, de másoknak is ez a véleménye akiknek már mutattam. Egyébként a H8 is nagyon szép, csak előbb jött a Meizu.
-
monti0222w
addikt
Szép telo lett, pláne a kék színbe tetszik nekem, ez a hír meg csak ráadás nekem. 2 éves a H6-m, és ami baja van azt is mind én okoztam, de így is még működő képes állapotban van, csak én szerettem volna egy jobban teljesítő telot.
Fejvadi: A sokba te is bele tartozol, gondolom?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest