- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuhiTomi
csendes tag
Miért lenne érdeke pl egy WD-nek, Seagate-nek a fejős tehenet lelőni? Amikor pl egyiknek sincs jelentős / hangsúlyozom jelentős / SSD üzletága.
Semmi oka nem volna, ezért sem értem, amit művelnek.Persze, hogy adattárolásra HDD kell még. Én is gyűjtögető életmódot folytatok, ezt az előbbi hozzászólásomban nem éreztem szükségesnek megemlíteni, de már 4 éves elmúlt a 750-es winyóm a gépben és még eddig elég volt mindenre. Amint megnéztem a filmet a seedkötelezettség után már törlöm is. Persze én is archiválok, erre van 4 db 1,5TB-s winyóm valamint ezeknek a backupja.
-
Feketelaszlo
senior tag
Szégyellheted is magad miatta
De ha visszaolvasol, itt az volt a kollega felvetése, hogy növekvő méretük és csökkenő áruk miatt pár éven belül csak és kizárólag SSD-vel fogják árulni a konfigokat az átlagembernek (aki nem tudja mi van a dobozban) - ami azért elég necces lenne még, akármilyen gyorsan is fejlődik a technológia. Ha arról van szó, hogy válasszunk mit rakunk a gépbe - HDD-t, vagy SSD-t, még azért a jó öreg HDD viszi a pálmát néhány évig. Vagy a hibrid, a cikk szerint. Persze az a legjobb, ha mindkettő van, de ez nem túl költséghatékony megoldás egy bolti konfigba - amiből a diszkurzus is kiindult.
-
RyanGiggs
őstag
Jó helyen keresgélek? Amúgy 1 éves múlt.
-
Balage76
senior tag
Az a baj ezzel a hibrid hdd-vel, hogy gyártási költség szempontjából nem ideális. Tartalmaznia kell a hdd mechanikát és az SSD controlleres részét is, ez meg így egyben drága. Mind a HDD mind az SSD ár/kapacitás mutatója javul, ahogy a kapacitás növekszik, mert a dupla kapacitáshoz is csak egy motor, kontroller, cache memória kell....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest