- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
Feketelaszlo #79 üzenetére
Ha esetleg rámgondolnál, nem győzöm hangsúlyozni, hogy mobilgépekről beszélek, abból meg most az ultrabook kategóriát nyomatják jelenleg
-
válasz
Feketelaszlo #65 üzenetére
Hát én napi szinten nyúzok egy SSD-t, reggel bekapcsolom, és este kikapcsolom a notit.
Elsődleges az SSD, HDD csak háttértár. A tisztes mennyiséget se sikerül ráírni egy nap alatt, szégyellem is magam rendesen
így kiestem a tisztes magyar állampolgár titulusból
két hét alatt intenzív használat mellett se tudtam beletenni 150GB-nál többet / 130-nál van most, ebből 40GB volt a telepítéskori írás, és még a frissítések utána /
-
Youri
veterán
válasz
Feketelaszlo #65 üzenetére
Első bekezdésre csak annyit, hogy nem használsz/használtál SSD-t, így no komment.
Továbbá, a fenti állítás továbbra is tartja magát. Pusztán tévhitek alapján próbálod meg leírni a technológiát. Harmadrészt, a konzumer szektor, ami az újonnan eladott darabokat jelenti, jelenleg a notebook/ultrabook és tablet, a desktop csak egy picike százalék. Oda meg hadd ne ecseteljem mennyi lehetőség van további merevlemezek bekötésére... -
Youri
veterán
válasz
Feketelaszlo #61 üzenetére
Hány halott SSD-vel találkoztál? A Poweruser-Veér István júzerek a Hárdklórgémerocforum.blog.hu oldalakon leírt, én már láttam olyat, aki hallott olyanról, aki talán ismer olyat sztorik nem érnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged