- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RaveForce #29 üzenetére
Jó, ezt értem és tudom.
De manapság már ha veszel tévét, akkor az úgyis okostévé, akár ráírják, akár nem. Kb. nem lehet nem okos tévét kapni. Rendben, ha egy 10 éves cuccra akarsz rákötni ilyet, vagy egy monitorra, akkor nyilván kell. De új tévékhez (ebből indultam ki még az elején) nem igazán.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem van egy webOS tévém, meg egy CC2 is itthon, és kb soha nem használom a CC-t, ott porosodik, mert semmivel nem tud többet, mint a tévé gyárilag. Oké, a frissítést aláírom, hogy nem nagyon szeretik a tévégyártók, és ez sajnálatos is.
Viszont manapság már az is, amire nincs ráírva, hogy okostévé, az is valami ilyen alap rendszerrel jön legalább, és az esetek nagy részében tud valami Miracast, vagy hasonló szabványt, amivel a böngészős CC plugin simán megy.Sonex79: Majd ha egyszer használok? Te el is olvastad, amit írtam?
-
törölt tag
Ezt a Chromecastot ne mértem ki veszi még meg. Minden tévében lassan már van valami oprendszer és hálózat, simán ki lehet rá tenni egy yt videót, meg akármi mást is CC nélkül.
A tablettával kíváncsi vagyok mit kezdenek, mert amióta kinyírták a külön tabletes felületet, azóta elég vacak android tabletet használni sajnos
Alul felül fekete sáv mindenhol, ráadásul a gyári Chrome böngésző is jó vastag felső sávval jön. Nagyon kitalálták a G-nél, tisztára olyan életérzés, mint 15 toolbart telepíteni az asztali böngészőbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest