- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RaveForce #29 üzenetére
Jó, ezt értem és tudom.
De manapság már ha veszel tévét, akkor az úgyis okostévé, akár ráírják, akár nem. Kb. nem lehet nem okos tévét kapni. Rendben, ha egy 10 éves cuccra akarsz rákötni ilyet, vagy egy monitorra, akkor nyilván kell. De új tévékhez (ebből indultam ki még az elején) nem igazán.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem van egy webOS tévém, meg egy CC2 is itthon, és kb soha nem használom a CC-t, ott porosodik, mert semmivel nem tud többet, mint a tévé gyárilag. Oké, a frissítést aláírom, hogy nem nagyon szeretik a tévégyártók, és ez sajnálatos is.
Viszont manapság már az is, amire nincs ráírva, hogy okostévé, az is valami ilyen alap rendszerrel jön legalább, és az esetek nagy részében tud valami Miracast, vagy hasonló szabványt, amivel a böngészős CC plugin simán megy.Sonex79: Majd ha egyszer használok? Te el is olvastad, amit írtam?
-
törölt tag
Ezt a Chromecastot ne mértem ki veszi még meg. Minden tévében lassan már van valami oprendszer és hálózat, simán ki lehet rá tenni egy yt videót, meg akármi mást is CC nélkül.
A tablettával kíváncsi vagyok mit kezdenek, mert amióta kinyírták a külön tabletes felületet, azóta elég vacak android tabletet használni sajnos
Alul felül fekete sáv mindenhol, ráadásul a gyári Chrome böngésző is jó vastag felső sávval jön. Nagyon kitalálták a G-nél, tisztára olyan életérzés, mint 15 toolbart telepíteni az asztali böngészőbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest