- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Küldjél ki a tv-re Spotify, Tidal, MyTV tartalmat. Vagy ott a(z) HBO Go. Elég kevés tv-re van app. Netflix. Tv-n hiába van app, CC-n sokkal szebb. MinDig TV app.
Rengeteg app támogatja már. Ha CC kapcsolatban vagyunk akkor a telefon csak távirányító, nem a telefonról megy ki a tartalom. -
Sonex79
aktív tag
Ja, hogy a CC2... Még nem láttam így leírva, ezért írtam, amit írtam, bocs.. de azért is gondoltam, hogy másról van szó, mert nehéz elképzelnem, hogy valaki azt csinálja ez esetben, mint Te. Én amúgy még nem láttam jól működő, gyors, könnyen kezelhető okostv rendszert.. Lehet az Én hibám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő