- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mrhitoshi #69 üzenetére
Nézz meg egy Note1-2-őt.
Remusz911: azért ne essünk erős túlzásokba nem kell azt nagyítóval keresni. Főleg nem a szürke átmeneteknél.
Értem én hogy tetszik, de attól ha valaki felhánytorgatja a hibáit még nem kell struccpolitikát fojtatni. Te nem látod, nem zavar jó neked.
-
keIdor
titán
válasz
mrhitoshi #69 üzenetére
Soha nem szoktam ennyire oldalról nézni a telefont, nem tudom te hogyan használod, én pont szemből, de még jó hogy van választék.
Természetesen használható számomra is az Amoled, S1 és S2 után az S3-at is ki akartam mindenképpen próbálni hosszú távon, ezért is cseréltem le a One X-et rá, de nekem ez kijelzőben visszalépés volt erősen.
De az S4-et is meg fogom venni pusztán a kíváncsiság miatt majd valamikor, de egyelőre a HTC M7 felé kacsintgatok kijelző miatt.Cyberpunk: Persze, tudom. Az erősen plazmások kíváncsi lennék mit szólnának hozzá. Fekete az van, csak a szürke meg a fehér árán.
Remusz911: Neked is kár erőlködnöd, senkit nem akarok lebeszélni arról mit használjon, tőlem azt használsz amit akarsz, szándékosan nem címeztem neked eddig, ezután kerülj légyszi, direkt nem beszélnék trollal most, köszi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mrhitoshi #55 üzenetére
Nem szeretem a mű színeket, nekem csak ez a bajom, ráadásul napfényben meg forgolódhatok. Fényerőben sehol nincs egy TFT-hez képest. Két előnye van. A magas kontraszt, és a fekete. Fogyasztás nem számít, mert amit a feketén nyer, azt elveszti a fehérnél, és böngészve a legtöbb oldal még fehér, vagy világos színes. Ráadásul beég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest