Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
_CICAFIU_ #26 üzenetére
Igen itt leírja hogy majdnem dupla W-t fogyasztott úgy megemelte a teljesítményt benchmark teszteknék de én arról is akarok cikket hogy a 980 teljesítmény módban és normál módban mennyit fogyaszt! Mert állítólag teljesítmény módban 30%-al jobb pontszámokat ér el benchmarkokban mint normál módban.
-
dilajoska1
őstag
válasz
_CICAFIU_ #21 üzenetére
De most írtad le te is hogy a teljesítmény mód ugyanúgy megemeli az órajeleket hogy a játékok jobban fussanak.
Ugyanez történt anno csak a benchmarkoknál. Persze így több is a fogyasztás és a hő. Én nem azt írtam hogy csalnak a 980-nál, hanem azt azért került bele ez a mód hogy ne legyen megint problémájuk ebből.
-
dilajoska1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest