- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Számomra nagy csalódás 6.0 verzió, amit nyer az ember vele, azért nagyon sokat kell fizetni.
A zoomolás kiábrándító, a gyári böngésző utánozása. "csipegetős nagyítással (pinch to zoom)"
Az SE X8-on egy viszonylag jó megoldást volt, ahová böktem oda nagyított és ott tördelte a sorokat, ez a mostani nagyítgatás nagyon lassú és idegesítő. Az 5-ös verzió nagyon jól volt optimalizálva, olvasható és gyors volt, az új 6 verzió megőszülök még beállítom, ha tovább lépek a menüben, akkor kezdődik elölről az egész folyamat.
Egymás mellé tettem két X8-as készüléket, az egyiken az 5.1 a másikon a 6.0 Opera volt.
Ugyanazon beállításokkal és feltételekkel az 5.1 sokkal gyorsabban betölti az oldalakat, a zoomolásról nem is beszélve.
Ha valaki még nem frissítette, akkor ajánlom, hogy gondolja meg kétszer is, mert nagy csalódás fogja érni!
Számomra olyan funkciókat fejlesztettek, amit eddig is meg tudtam oldani, (linkelés).
Lassabb lett és körülményesebb, jó rég használom az Opera Minit, de most nagyot csalódtam benne, remélem a 2.3 androidon jobban teljesít, a 2.1 X8-on sz@r!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest