- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
pezs89
tag
válasz
RaveForce #43 üzenetére
Nem rád értettem a beböfögést, hanem általánosságban mostanság a topikok színvonalára. Nekem a szögletes P ergonómialag bejött, a mini nekem csúszott a kezemben. A whitemagic-el együtt meg a kijelző szerintem remek, engem nem érdekelnek a betekintési szögek.
Amúgy lehet normálisan is eszmecserét folytatni, nem úgy mint fentebb egy kolléga, hogy bili müanyag blablabla... és erre meg a kontrák.
Mindenkinek más jön be, csak kár hogy elég sokan ezt nem képesek felfogni. -
pezs89
tag
válasz
RaveForce #40 üzenetére
Ergonómiában gyengébb?
Szerintem meddő vita amit itt folytattok, van akinek az egyik, másnak a másik tetszik. Nekem mind a kijelző, mind anyaghasználatban sokkal jobban bejött a P, ezért is választottam azt, de mindenkinek szíve ügye eldönteni melyiket preferálja miután kipróbálta, nem pedig látatlanba böfög be hülyeségeket, hogy az egyik szar a másik a tuti. Amúgy jövő hónap végén, április közepe fele kapjuk meg a JB-t.
-
BiP
nagyúr
válasz
RaveForce #32 üzenetére
Mini mindenképp kilőve. Szóval max. Xperia P. Viszont több embertől, tesztben olvastam, (akár itt a mobilarena teszten is), hogy a proci néha kevés (nem, nem a Crysis elképzelt mobilos verziója esetében). Ezért tettem le róla. (normálisan kipróbálni még nem volt alkalmam sajnos, csak boltban nyomogatni, az meg nem sokat ér.)
Szóval valóban nem saját tapasztalatra építem a procival szembeni félelmemet, de a vegyes visszajelzések miatt nem mertem belevágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest