- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
RaveForce #32 üzenetére
Mini mindenképp kilőve. Szóval max. Xperia P. Viszont több embertől, tesztben olvastam, (akár itt a mobilarena teszten is), hogy a proci néha kevés (nem, nem a Crysis elképzelt mobilos verziója esetében). Ezért tettem le róla. (normálisan kipróbálni még nem volt alkalmam sajnos, csak boltban nyomogatni, az meg nem sokat ér.)
Szóval valóban nem saját tapasztalatra építem a procival szembeni félelmemet, de a vegyes visszajelzések miatt nem mertem belevágni. -
BiP
nagyúr
Ha a P2 mini tényleg olyan lesz, mint amit írnak, akkor óriási favorit lehet. Sokan panaszkodnak amiatt, hogy nincs max. 4"-os méretben (mai) erős hardver. Ez végre megváltozhat.
(Mondjuk ha ugyanúgy nem jut el hozzánk, mint a G500, akkor veszett fejsze nyele. Ami reményt ad, hogy az MWC-n mutatják be, ami már Európa!)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest