- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
"Anno a Prince of persia is kapott új részeket, a Diablo is, és még lehetne sorolni a játékokat."
Ezt írtad. De mivel az Angry Birds új részéről szóló topicban írtad ezért logikusnak tűnt, hogy így érted.
Magyarul az, hogy a Diablonak volt egy pár része szerintem nem épp egyenértékű azzal, hogy az Angry Birdsnek kijött a jó ég tudja hanyadik változata. Így értettem. Nem kötekedni akartam...
-
FZsolt93
csendes tag
Angry Birds helyet
Catapult King -
kpal
nagyúr
egész kellemes játék .
-
zenke
aktív tag
sikerszéria folytatódik
-
xmaas
őstag
Sose ertettem mit zabalnak az emberek ezen a szerencsetlen jatekon parittya orba szajba mindig ugyan az a akcio kicsit mas skin-el idiota hangokkal fuszerezve
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
RepeatSector #12 üzenetére
Most jött a Wolfenstein android-ra elég szépen haladok már benne, a zombis pályákat kivittem, na az az igazi retro számomra
-
HuMarc
veterán
Nem, nem azt mondtam, hogy ez a legnagyobb problémám. Azt mondtam, hogy ha már játszom, nem az a cél, hogy egy adott pályán csak úgy végigrohanjak, hanem hogy maximálisan teljesítsek az adott pályán.
Egyébként nem gondolod, hogy nem kis hülyeséget állítottál azzal, hogy egy játékhoz való hozzáállásomból ítéled meg, hogy mennyi problémám van?
-
-
taramta
csendes tag
Na, újabb rókabőr... Az elején még jó volt, de egy idő után azért unalmas. Inkább valami jó kis endless runner - Temple Run vagy Subway Surfers. Meg Szókirakó
-
banhammer
veterán
Inkább flipperezek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én ebbe unnék bele, és unok is igazából
Ez nem csak kizárólag rajtam múlik, némi szerencsefaktor is van benne, így nem jó.
Temple Run-nal és társaival elvagyok, azok valahogy jobban bejönnek. Talán nem annyira monoton. Pitfall! az egyik kedvencem, bár még 22 Km a rekordom100-nál ki lehet vinni, nem a végtelenségig futsz.
-
HuMarc
veterán
Ha valakit nem motivál, hogy megszerezze mind a 3 csillagot, nem nagyon fogja lekötni az Angry Birds. Nekem speciel nagyon fontos, hogy minden tökéletes legyen, és nem csak az Angry Birds-ben. A legtöbb játékban azonnal retry, ha a legkisebb baki is becsúszik, így egy-egy pályát (pl. NFS-ben, vagy akár Angry Birds-ben, vagy akármi másban) akár 20-30 alkalommal is végigcsinálok
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új Seasons? A régebbiekkel se nagyon játszottam, engem ez nem köt le. Csak húzni, és a többi. Nem nagy kunszt
-
HuMarc
veterán
Nem arra találták ki, hogy vérkomoly történettel és hú de szép grafikával meg nagyon élethű fizikával hosszú órákig lekösse a figyelmedet, hanem hogy mikor a buszra vársz, vagy szünet van a suliban, játszhass valamit, amit ott lehet hagyni, de azért motivál, hogy játssz tovább. Erre pedig tökéletes.
-
Pixa
aktív tag
Anno a Prince of persia is kapott új részeket, a Diablo is, és még lehetne sorolni a játékokat. Kit ez, kit az szórakoztat.
Remélem ez a rész is lesz olyan jó, mint a többi.
-
banhammer
veterán
Sose értettem, hogy mi a jó ebben a játékban.
-
atike
nagyúr
Kellett már. Komolyan azt hittem már lecsengett... Mármint maga az Angry Birds. Nem rossz, de...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan elkészül a mérges madarak évszakonként megjelenő sorozatának tavaszi kiadása.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest