Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szerintem amit én írtam, az nem zárta ki, amit te! Lehet benne magyarázó, illetve előre beállított készletek. Sőt! Nem is baj, ha van! DE hogy csak az van és kizárólag úgy használhatod, ahogy van, akkor is, ha neked az éppen nem tetszik, vagy kényelmetlen, azt butaságnak tartom.
-
oO7
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
"cask egy jó file explorer kell meg kicsit funkció gazdagabb gyári app-ok"
File Manager (Blue) és kicsit funkciógazdagabb gyári appok (ez konkrétan holnap)bár a fájlkezelő szükségességéről a modern appok mellett tudnék egy gyönyörű monológot írni... amiért itt nagy valószínűséggel megköveznének, keresztrefeszítenének, és felnégyelnének

-
Tikakukac
titán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem kell megvenni az új windowst, ez igaz. Viszont ha nem veszed meg akkor elbúcsúzhatsz egy csomó klassz=egyáltalán rendes tudd használni dologtól ami oprendszer függő a hardvered miatt. Ezt hívják úgy, hogy a választás adott, de erősen ajánlott az egyik opció

Továbbá a legnagyobb gondra (szerintem) a komplett menüsorok flippes animálós baromságára mai napig nincs tweak, ha lenne, váltanék én is, mert maga a rendszer jobb. De ilyen felülettel hányadékos.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nme lopom, nem akarok szenvedni a friossítés nélküli windowszsla, meg amúgyis... De mirét nem opcionális ezt magyarázd meg, és ne azzal gyere, h ne vegyem meg, ez nem érv... A kérdésem az: mirét nem lehet ki-be kapcsolni, mikor a mcirosoft tudja, h ez sok emebrt eltántorít a win7ről váltásról
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest