- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #145 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél. Pont azt mondom, hogy nincs azzal semmi baj, ha valami tutorial van benne, ami megmutogatja előre mit-hogyan. A kifogásom az volt már elsőre is, hogy alapvetően statikus az egész felület és nem hagyja, hogy személyre legyen szabva túlzottan, amire a fórumtárs azzal érvelt, hogy a nagypapi a videóban pl. ezt nem szívesen tenné meg. Ezért írtam, hogy az nem lenne baj, ha van egy előreösszeállított interfész, amit már nem kell piszkálni, minden ott van, ami kellHET, nem kell végigmászni 77 menüt egy cuccért DE, ha nem kell nekem pl. időjárás akkor hadd tegyek mást a helyére. Vagy ha nekem nem tetszik egyik csempe színe, had cseréljem ki valami mással. (Mondjuk ez a végleges W8 alatt állítólag megy, de a bétában amit próbáltam még ennyi sem volt, úgyhogy erre már nem voltam túl kíváncsi..)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
Szerintem amit én írtam, az nem zárta ki, amit te! Lehet benne magyarázó, illetve előre beállított készletek. Sőt! Nem is baj, ha van! DE hogy csak az van és kizárólag úgy használhatod, ahogy van, akkor is, ha neked az éppen nem tetszik, vagy kényelmetlen, azt butaságnak tartom.
-
Keeperv85
nagyúr
Hát ehhez aztán baromi nagy innováció kell. kitalálták a widgeteket újra, csak csempe a neve és fix helye van. Gratulálok. Nem csak undorító és ízléstelen, hanem felesleges is.
Lehetne ezt normálisan is: fogj meg egy területet, válasz ki a színét, átlátszóságát és kapcsold össze szabadon amivel magad szeretnéd, feltöltve mint egy konténert, amit ha akarsz, akkor egyszerűen eldobsz a hátteredről. Húha micsoda fantázia kell hozzá, mi?
Vagy olyan felületet kialakítani, mint az Androidos UCCW. Pakold össze a csempéid, ahogy akarod. De nem, miért is kéne! Túl bonyolult az sok birkának. Butuljunk még tovább!
Eljutottunk oda, hogy ha le merem írni, hogy parancssor kell valamihez, akkor megkérdezik, hogy: "mikor beírtam, akkor nyomjam meg az entert, vagy mit kell csinálni??!"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hardcore café
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest