- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Azért kell még 1-2 év, mire tényleg, mindenki számára tetszetős dolgokat fognak gyártani - és a klasszikus óraszeretők is elgondolkoznak majd egy ilyen cserén....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
atike
nagyúr
Helyes. Egyre szebbek, egyre jobbak lesznek... Csak legyen egyre olcsóbb is...
-
macskea
őstag
válasz Fitzgerald #9 üzenetére
Dede.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Matada2.3
veterán
Jöjjön csak, és nyomja le a többi árát Tuti nem venném meg, de érdekel, hogy mit fognak tudni kezdeni az akkuidővel.
Finn the human
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #1 üzenetére
Arra én is
-
Fitzgerald
veterán
Ebben volt (as elsőben) az ezer éves Omap proci, nem? Valami komolyabb belsővel kíváncsi lennék rá, mert jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz tothmaxy182 #7 üzenetére
Hát ezt szerintem is jól benézted!
Nekem G Watch R-em van ami acél és hibátlan a minősége."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
banki11
csendes tag
válasz tothmaxy182 #4 üzenetére
Az LG G Watch R-nek nem műanyag háza van, hanem rozsdamentes acél, remek összeszerelési minőséggel. Nem keverted össze valamivel?
-
kchris78
veterán
válasz tothmaxy182 #4 üzenetére
Lehet de ha valami az nem jellemző az Apple-re hogy fröccsöntött bazári műanyagot adnának el! Lehet ezért veszik (részben) a népek???
-
tothmaxy182
őstag
Fuh, erről eszembe jutott, hogy tegnapelőtt megfogdoztam a Media Marktban az LG Watch R-t. Gondoltam biztos nagyon frankó kütyü, itt a fórumon is mennyien odáig voltak érte, hogy mennyire jól néz ki.
Basszus mekkora csalódás volt! Egy teljesen bazári, fröcsöntött műanyag háza van, egyszerűen iszonyat, olyan fröccsöntési sorjákkal, hogy kifolyt tőle a szemem. És 90ezer forint! A körbefutó fél centis keretről nem is beszélve.
Szerintem bukta lesz végül az okosóra biznisz. Nagyon nem érzem benn az erőt, hogy ezt tömegek tudnák értelmesen használni.
Kíváncsi leszek az Apple-re, mert ha valaki, akkor ők aztán tudnak szart adni drágán úgy, hogy a tömegek rajonganak érte.Minden szavam magánvélemény!
-
macskea
őstag
Szerintem eddig is teljesen rendben volt, nem fájt az a fekete sáv senkinek (köhömm), csak a szokásos úgysem veszem meg, de kell egy hangos kifogás volt. Egyébként meg technológia okai vannak (több is), szerintem a jelenlegi fejledtségi szinten ezzel még együtt lehet élni.
Inkább ami fájó volt az elődnél az a hardveres oldal. Ott kell némi reális erősítés, és tényleg nagyon rendben lesz a cucc.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Lacee1986
senior tag
Remélem fake. Még ott van az alsó fekete sáv.
-
Dr.Anonymus
addikt
Várjuk szeretettel
De most már erre a TAG Heuer-re is nagyon kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Xiaomi Watch S3
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia