- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Azért kell még 1-2 év, mire tényleg, mindenki számára tetszetős dolgokat fognak gyártani - és a klasszikus óraszeretők is elgondolkoznak majd egy ilyen cserén....
-
atike
nagyúr
Helyes. Egyre szebbek, egyre jobbak lesznek... Csak legyen egyre olcsóbb is...
-
macskea
őstag
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Dede.
-
Matada2.3
veterán
Jöjjön csak, és nyomja le a többi árát
Tuti nem venném meg, de érdekel, hogy mit fognak tudni kezdeni az akkuidővel.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Arra én is
-
Fitzgerald
veterán
Ebben volt (as elsőben) az ezer éves Omap proci, nem? Valami komolyabb belsővel kíváncsi lennék rá, mert jól néz ki.
-
babosmiki
addikt
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Hát ezt szerintem is jól benézted!
Nekem G Watch R-em van ami acél és hibátlan a minősége. -
banki11
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Az LG G Watch R-nek nem műanyag háza van, hanem rozsdamentes acél, remek összeszerelési minőséggel. Nem keverted össze valamivel?
-
kchris78
veterán
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Lehet de ha valami az nem jellemző az Apple-re hogy fröccsöntött bazári műanyagot adnának el! Lehet ezért veszik (részben) a népek???
-
tothmaxy182
őstag
Fuh, erről eszembe jutott, hogy tegnapelőtt megfogdoztam a Media Marktban az LG Watch R-t. Gondoltam biztos nagyon frankó kütyü, itt a fórumon is mennyien odáig voltak érte, hogy mennyire jól néz ki.
Basszus mekkora csalódás volt! Egy teljesen bazári, fröcsöntött műanyag háza van, egyszerűen iszonyat, olyan fröccsöntési sorjákkal, hogy kifolyt tőle a szemem. És 90ezer forint! A körbefutó fél centis keretről nem is beszélve.
Szerintem bukta lesz végül az okosóra biznisz. Nagyon nem érzem benn az erőt, hogy ezt tömegek tudnák értelmesen használni.
Kíváncsi leszek az Apple-re, mert ha valaki, akkor ők aztán tudnak szart adni drágán úgy, hogy a tömegek rajonganak érte. -
macskea
őstag
Szerintem eddig is teljesen rendben volt, nem fájt az a fekete sáv senkinek (köhömm), csak a szokásos úgysem veszem meg, de kell egy hangos kifogás volt. Egyébként meg technológia okai vannak (több is), szerintem a jelenlegi fejledtségi szinten ezzel még együtt lehet élni.
Inkább ami fájó volt az elődnél az a hardveres oldal. Ott kell némi reális erősítés, és tényleg nagyon rendben lesz a cucc.
-
Lacee1986
senior tag
Remélem fake. Még ott van az alsó fekete sáv.
-
Dr.Anonymus
addikt
Várjuk szeretettel
De most már erre a TAG Heuer-re is nagyon kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az okosóra biznisz nem csillapodik, sorra jönnek az új és a régi gyártók saját termékeikkel, a Motorola pedig már a következő generáción dolgozik.
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest