Készül a második generációs Moto 360?

Hirdetés

Tavaly mutatta be okosóráját a Motorola, mely Moto 360 névre hallgat. A számozás a kerek számlapra utal, lényegében a készülék bemutatása után kezdett fellendülni az ilyen alakú szerkezetek gyártása. A 250 dolláros áron debütáló eszköznek idén minden bizonnyal egy utódot is készít majd a vállalat, melynek prototípusáról, valamint annak alkatrészeiről most egy kép került fel az internetre.

A fent látható fotó állítólag már a Lenovo vezérigazgatójától, Yang Yuanqingtől származik, hogy persze a következő Moto óra a kínai, vagy még mindig az amerikai gyártó nevét fogja viselni, az még egyelőre rejtély. A képen mindenesetre már láthatóak a szíjak, melyek között fém és bőr megoldást is találunk, az órát körülvevő keret, valamint a számlap is. Más egyelőre még nem derült ki, az Android Wear továbbfejlesztett verziója vehető még biztosra, hiszen a Motorola lázasan dolgozik azon, hogy a Google-lel együttműködve minél tökéletesebb szoftvert tegyen elérhetővé.

Előzmények

  • Bemutatkozott az új Moto E

    A Motorola belépőszintű készüléke 4G-vel, 64 bites rendszerchippel és Android 5.0 Lollipoppal a fedélzeten startol el, és 150 dollártól lehet megvásárolni.

  • Készül a Moto 360 arany kiadása

    A Motorola marketingrészlegének figyelmetlensége leplezte le a kerek kijelzővel szerelt okosóra aranyba öltöztetett változatát.

  • Itt a Moto 360, a Moto Hint és az új Moto G

    A 2014-es Moto X mellett egy új mobiltelefont, a várva várt okosórát, illetve két különleges kiegészítőt is bemutatott a Motorola.

Hirdetés