-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
peteracs
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is 3G problémáim vannak, ezért szeretnék modemet cserélni, de sehogy sem akar sikerülni...CWM mindig azt írja ki, hogy "installation aborted". Cappa féle 6028-as CWM-et használom.
Alapsáv: P780.V102 2014/11/11
Build: VIBEUI_V2.0_1503_7.141.1_ST_P780Mi lehet a gond?
-
peteracs
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már, előre is szóórri hogy nem olvasom végig a több oldalnyi hsz-t...
Olyan gondom van drága P780-ammal, hogy mikor bekapcsolom az adatforgalmat, nem tud csatlakozni. Újra kell indítanom a telefont, vagy repülőgép módba rakni s vissza. Ezt szinte minden alkalommal eljátssza, szóval kezd elég idegesítő lenni. Már több ROM-ot is kipróbáltam, mindig ez volt a probléma. Jelenleg valami YDSS_zheb ROM fut rajta, próbaképp raktam fel és megtetszett, úgyhogy fent maradt.
Szóval ha tud bárki valami egyszerű megoldást a problémára, azt szívesen fogadom. Nem vagyok túl nagy hacker...
Köszi
-
peteracs
csendes tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy telefonálás közben visszhangzik a beszéd oda-vissza (tehát mindketten halljuk, hogy valami nem stimmel)? Párszor előfordult, illetve egyszer volt 1 olyan eset is, hogy ilyen fura,nyikorgó hangot adott ki, aztán megszakadt. Szóval nem egészen százas a dolog...van esetleg erre valami frissítés, vagy akármi ilyesmi?
-
peteracs
csendes tag
Jelentem, kisebb nehézségek árán, de sikerült felhúzni rá az s125-ös ROM-ot és az eddigi hálózati problémáim megoldódtak.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
peteracs
csendes tag
No...a telefon eredetileg is root-olva volt, mint kiderült, CWM-be csináltam backup-ot, aztán a factory resetet is. Ezután viszont nem akart elindulni, 'lenovo' feliratnál megállt. Restore-oltam, de sajnos a hálózati problémám nem oldódott meg.
Időközben legalább a wifi helyreállt, szóval haladok, csak kurva lassan!
További tippeket szívesen fogadok.
-
peteracs
csendes tag
válasz
Bpisti84 #2107 üzenetére
Nincs ilyen opció, hiába jön Németországon keresztül, az eredeti származási hely Kína, és ez számít. Egyébként szerintem úgy kell tekinteni az áfára, hogy azt is belekalkulálod, aztán ha szerencséd van, akkor annyival kevesebbet fizetsz. Nekem nem volt szerencsém, de "csak" 14k-t kellett ráfizetnem összesen, ráadásul azóta már olcsóbb is lett a telefon.
-
peteracs
csendes tag
Sziasztok!
Hosszú várakozás után végre megérkezett a telefon, álleluja!
Viszont rögtön akadt is vele egy kis problémám:
olvastam fentebb, hogy másnak is volt SIM problémája. Egyszerűen bármit csinálok, nem hajlandó semmilyen hálózatra sem csatlakozni. A sim-et ugyan felismeri, a névjegyek megvannak, de hálózatra (mobil hálózat, mobil net, wifi) nem tud csatlakozni. Van valakinek valami ötlete? -
peteracs
csendes tag
Sziasztok!
Tokot szeretnék venni a telefonhoz, de nem nagyon szeretném kivárni, amíg ebay-ről megérkezik, főleg, hogy nyakunkon a karácsony. Ha esetleg van valaki, akinek van létszámon felüli tok (bármilyen érdekelhet), az kérem privátban jelentkezzen, aztán majd csak megállapodunk, hogy mindenki jól járjon. =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Vadiúj SSD-k!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest