- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itik
tag
válasz
iassak #11603 üzenetére
Szia!
Nekem a sima v23-as... Érdekes.... Nekem két Telenoros kártya van benne és mindkettővel full térerőm van.... És még egyszer sem dobott le. Ezzel onnan is telefonálni tudom ahol eddig térerőm sem volt a v101-el. Mondjuk és a Blue Eagle féle S124-es Rommal használom....
Hát majd meglátod...
-
Blue Eagle
őstag
Végül mindegy, mert a ALP scattere különbözik az utolsó adatokban, a NODL_BMTPOOL 0xffff0050, az MTKDT szerint viszont 0xffff00a8.
Az ALP-nek higgyek? Az látta kevesebbnek.Ez nálam is dettó ugyanez. Tök mindegy, mert ez nodl előtaggal rendelkezik, vagyis nem kerül flesselésre.
-
Blue Eagle
őstag
Amit ajánlasz, azt vakon elfogadom. Azért azt ne tedd.
Jó, oké. Menteni akarsz előbb. Töltsd le Baralajbi ALP 0.99/F alkalmazását. Ez is el tudja készíteni a scatter fájlt.
Itt is az USB hibakeresést be kell kapcsolni!Tessék így:
Ezután majd SPFT readback-kel kiolvasunk mentésként néhány partíciót, ha nem sikerül életre kelteni a MTKDT-ban a Backup-ot. Pedig ez jó volna nagyon!
A preloader.bin-t neked ki kell cserélni, mert 2014.04-es a telód.
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
Nem tudom sajnos miért nem tudja elkészíteni a MTKDT a mentést. Különben a 2.5.3 javalltabb a v5 FT-hoz.
Viszont: a TWRP Recovery-t, akárcsak a CWM Recovery-t recovery.img cserével lehet elvégezni. A csere MUT-ból vagy Flashtool-lal fégezendő. A lényeg, hogy CN alapú recovery-t kell felrakni.A készülékeden lévő jelenlegi rom letölthető a Needrom-ról VIBEUI_V2.0_1439_7.10.1_DEV_P780_WCB ha jól tudom.
Van CWM-es és FlashTool-os változata egyaránt. De van ennél újabb rom is: VIBEUI_V2.0_1441_DEV_P780 ( Developer version ) CWM-es.Bottalfog
MTK_AllInOne_DA.bin-nek kell lennie. De az alapból benne van szürkén.
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
Én a helyedben ezzel nem szórakoznék. Tök felesleges. Az nvram kimentése mondjuk nem az. A komplett rom letölthető a needrom-ról.
Persze megpró bálhatsz másik MTKDroidot is (2.5.2 ajánlom). A data-t mentsd le custom recovery segítségével. Ha nem megy a 2.5.2 droid Tool sem, akkor readback-elni kell az nvram-ot a FT-vel. Ha azt nem tudod, szólj segítek!beg + west76: hááát mondotok valamit...ja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest