- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Egyelőre a kiműtött bölcsességfogamat finomhangolom egy kis fájdalomcsíllapítóval, a külöünféle dolgokra majd később rátérek
de bekapcsoltam.
Nos most valami progikat keresek, ez a felület nekem nem annyira tetszik, va UI kéne, a lenovóé jó volt, majd letöltöm, és apk-ból telepítem.
A MIUI is jó, régen szerettem, megnézzük.
Illetve IGO-t is telepítenem kell, meg a BisnisCalendart meg miegymást.
De tetszik, gyors, és remélem az üzenetkezelése, meg a két kártya kezelése is megadja amire szükség van.
Nagyon hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget, és az összefoglalóban meg a külön nekem írt FlashTool használatról írt válaszban rejlő nélkülözhetetlen segítségeket.
Kiváncsian várom a jövő fejlesztéseit, remélem még nagyon sokáig "buzerálhatom" a kis (nem is annyira kicsi) kedvencemet.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest