- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem az RGB és a Pentile nem olyan mint az anyagminőség.
A Pentile-t maximum elfogadni lehet, de szeretni nem.. mivel csak hátrányai vannak.
Láttál már Pentile kijelzős telefont?
Remélem tisztában vagy azzal, hogy a 800*480 RGB több információt képes megjeleníteni mint a qHD Pentile. Egészen pontosan 11.11%-al több subpixelt tartalmaz az S2. Tehát ha belenézünk a szomorú valóságba, kénytelenek vagyunk belátni, hogy a qHD Pentile visszalépés a 800*480-as RGB-hez képest.Ha neked a 800*480 RGB pixeles 4,3 colon, akkor a qHD Pentile még rosszabb lesz.
De nem akarok hit térítő lenni.. Sajnos ezek tények.
Az anyagminőség és a méret viszont teljesen szubjektív.. Eleinte nekem is hatalmas volt, de aztán megszoktam.. nagyobb telefon már nem vennék. Ez a Max határ.
-
Hobbbyt
őstag
Kijelző: S2 jelentősen szebb 800*480 RGB-vel mint a Motorola 960*540 Pentile-vel.
Méret: fél centi szélesség a kijelző más méretaránya miatt, a többi dimenzióban milliméteres eltérések. Számomra ez nem különbség. (az S2 viszont könnyebb)
Proci: Ez tény.. viszont én még nem érzem lassúnak az jó öreg Exynos 4410-et.
Akksi: Durvább proci miatt igazából ez csak szinten tartásra elég.. komoly üzemidő többletet nem kapsz vele.S2 javára: Nagyobb belső tárhely, FM Rádió, OTG, és jelentősen kevesebb SAR és mind ezt úgy hogy több mint 1,5 évvel korábban jött ki
(#93) pollai Az anyagminőség az egy olyan dolog, hogy kinek mi. A Samu durván műanyag.. cserébe könnyű.. sérülni meg a fém is pont úgy sérül mint a műanyag.. sőt ha lekopik a festék még rosszabb/csúnyább mintha az anyagában színezett műanyag lenne elkopva.
-
Remus389
veterán
a távol keleti embereknek jobban tetszenek a nagyméretű mobilok
a htc, Samsung, lg, Sony mind távol keleti
szerintem az európaiak szeretik a kompakt méreteket inkább
a másik az hogy könnyebben tudják 5 colban megvalósítani a Full hd-t és a 2 GHz quad core-t (sgs4 )
idő kell a miniaturizalashoz, bár 4 colon amúgy sincs a Full hd-nak értelme, de 720p-nek azért van (fogjuk rá )
az sgs2 kijelzője tueles, pedig csak 217ppi kb
mindegy, kíváncsi leszek rá, de olyan túl jó nem lesz, mert elveszi az sgs4 elől a vásárlókat és akkor a Samsung nem tud majd dicsekedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest