- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
mindkettőt láttam... a 800x480 nem tetszett 4,3"-on... a qHD Pentile sem. Ezért ha a két telefon közül kellene választanom a Moto-t választanám. Viszont többek között ezért nem választottam egyiket sem
Jelenleg két számomra tökéletes telefon létezik, egyik sem hozzáférhető itthon. Xiaomi MI2 és Meizu MX2. De ez már itt tényleg off.
Azért tévedtem ide, mert az előzetes specifikációk alapján ígéretesnek tűnik az S4 mini, csakúgy mint a Huawei Acsnd P2 mini. Meglátjuk mi sül ki belőlük. -
|AP|
veterán
A kijelző ugyanaz, mint az anyagminőség: kinek mi. Én például nem olyan rég szerettem volna S2-t venni, mert már egész jó árban van, de egyszerűen képtelen voltam megbarátkozni ezzel a felbontással ekkora méretben. Pedig nagyon sokszor rá akartam magam venni
A Pentile valóban van akit bánt, ha hibát kell keresni a Razr M/I-ben, akkor ez valóban az. Bár qHD mellett annyira nem zavaró (ha választani kell, hogy 800x480 RGB, vagy qHD Pentile, akkor inkább utóbbi - de ezen valóban felesleges vitázni).
Méret: pont az a fél centi különbség az, ami miatt azt érzi az ember kézbevéve a Moto-t, hogy úristen, milyen kompakt és kezelhető, ekkora kijelző mellett. Míg az S2 az a "szokásos tepsi".Ezzel nem az S2-t akarom bántani, a mai napig az egyik legjobb telefon, én is majdnem vettem, de pont a mérete, a kijelzőfelbontása és a felhasznált anyagok miatt nem tettem. Pedig nagyon sokszor fogtam a kezemben, próbáltam magam győzködni.
A Moto lehet, hogy le van maradva pár dologban és frissítésekben sem járnak elöl, de a Razr M/I kialakítását, anyagait, méretét igazán megpróbálhatná utánozni a többi gyártó. Másnál még csak hasonló sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest