- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Elég alacsony az ingerküszöböm, de ez már nekem is kevés. Hülyét kapnák ha ekkora kijelzőt kellene tapicskolni....
-
RexpecT
addikt
'De ez azé jó mer GalaKszi. TecCik mán érteni?
-
vinibali
őstag
szerintem okostelefonnak ez már nagyon picike lesz. talán az android is már 4"-nál kezdődik ,mármint arra a könyékre kezdenek fejleszteni appokat.
-
RaveForce
veterán
inkább az Y-ból csinálták volna, nagyságrendekkel jobban néz ki, meg az 3", de igazán lehetne már 3.2" az alsó küszöb... mert ez hiába 2.8" ekkora kávával, főleg alul...
-
Peterson_
addikt
Szegénykém, de csúf.
Biztosan nagy élmény egy lőrésnyi kijelzőn matatni...
De legalább az akku talán nem fúj ki egy nap alatt -
AS
félisten
Ha lesz szolgáltatoknál akkor sikeres lehet egy jó kártyás árral. Amúgy függetlenül nem.
-
Ha sok színben érkezik akkor ez is olyan nép telefon lehet mint az S5230 star
-
-
-
Hans5341
csendes tag
Telefonálni?
D Olcsó Samun?
Mikor szétbontja a hívást? Vagy csak eldobja a hálózatot? Vagy csak úgy besötétül a képernyő és fel se tudod venni? Vagy mikor hiába próbálod nem veszi fel a hívást? Vagy mikor beérkező hívásnál egyszerűen lefagy/meghal/lefullad/stb?
Hagyjuk már. Újabb tucatkacat, amivel kicsesznek a kispénzű vevőkkel, persze az eladás megvan, a szemét dől ki a gyárkapun + a vezetőség + befektetők + Samufan nyíkok meg tapsolnak. Öméjzing n vándörfúl! -
válasz
RaveForce #47 üzenetére
Messze volt ez a trollkodástól , még mielőtt nekem esnél
Úgy mondod mintha én mindig ezzel jönnék? egyetlen egyszer említettem meg, és máris én vagyok az egyesített Galaxy S trollhatalomAzért erősen érdemes eljátszani a gondolattal, hogy egy Broadcom procis cuccról beszélünk
-
AMD Power
titán
válasz
kiskaktusz #45 üzenetére
Nagyjából ennyi. Semmi értelme nincsen. 35e már független Mini 2 lehet venni.
-
törölt tag
-
kiskaktusz
addikt
Olcsó, szar és ronda. De legalább ICSsel jön.
-
-
Telegdy
aktív tag
Akkor te korrekten fogod fel a dolgot. Viszont sokan mások úgy vannak ezzel, hogy ha lassú a telefon, az csak az Android hibája lehet, stb.
Egyébként szerintem a t-mobil (+ Samsung) hülyeségei ÉS a gyenge hardver következménye általában a lassú telefon. De erre lehetne szabályt hozni, amivel a felhasználó gyorsabb telefont kap kézbe, a szolgáltató pedig gyorsabban tudja nyomni a frissítéseket a telefonokra. Mivel ez is egy hátrány, hogy még mindig hatalmas piaci részesedéssel rendelkeznek a FroYo-val/Gingerbreaddel használt telefonok... -
satz18
őstag
A Vodafone Smart II sztem jobb ajánlat, de ha megy lejjebb az ára akkor lehet alternatíva.
-
Edvig
tag
Ez egy igazi atomerőmű!!!
-
siti
őstag
akkor az első mondatra:
máig nem tudom, hogy a t-mobile által rátett hülyeségek miatt, vagy a gyenge hardver miatt, vagy a 2.3.6-os android miatt olyan a telefonom ahogy van, de egyik miatt sem szidom az androidot, ha lefagy. Úgy összességében a telefon meg BillGates (megszokás, bocsi) a hibás, de emiatt nem lesz rosszabb az android megítélése. szerintem.ha ugyanezt egy 100k-s telefon csinálná (most 8k, Galaxy Y van
), akkor lehet verném az asztalt és kérném a javítást gariba. Ezért mertem belevenni az árat.
-
-
Na ha ez is megkapja az ICS-t, szerintem a Galaxy S tulajok most így nézhetnek ki :
Érdekes elgondolás a low-cost fogalmára
-
bok92
addikt
Jajj ezek a nevek...A következő már Galaxy Mini Max Pocket Extra Plus lesz...
-
-
Telegdy
aktív tag
Nem mondtam hogy fizess többet a készülékért, inkább azt próbáltam kifejezni, hogy lehetne egy kis figyelmet fordítani rá a gyártó részéről, hogy ne egy gyárilag is lemaradott készülék hagyja el a futószalagot.
Az első mondatodat mondjuk nem is értem, hol mondtam én hogy az egyik jó vagy a másik nem?
Csak a megítélésről írtam (nem a sajátomról, büszke Android user vagyok), hogy ez nagyon le tudja rontani a kívülről érkezők kedvét a platformhoz.
-
siti
őstag
Ha fagy a telefonom, akkor valahogy én nem megyek át skizoid hajlamba, hogy a samsung jó, az android nem jó, hanem szimplán azt mondom, hogy a telefon rossz. Amíg van rá kereslet, addig lesz ilyen készülék. Hála égnek nem kell 50-100k-t kiadni azért, hogy elolvassak egy emailt, megnézzek pár oldalt, meg kiírja hogy hány fok van kint és hogy éppen felhős az ég
-
dsjk
csendes tag
Nekem az "előd" van, és rám tökéletesen illik, hogy arra használom amire kell.
Telefon(szinte soha), zene+rádió(szinte mindig), nagy felbontást nem igénylő videók(pl. sorozat), ébresztőóra, email+könnyű böngészés, skype+viber(nagynéha).
Az én igényeimnek még sok is, mert akár +1 gb memóriáért "feláldoznám"a kamerát, GPS-t, 3g-t.
-
Telegdy
aktív tag
Sajnálatos, hogy ilyenek még mindig léteznek. Szerintem ez okozza az Android rossz hírét, és jogosan, mert nem lenne szabad ilyeneknek napvilágot látni. Nagyon is jó lenne már megkötni egy kijelzőméretenként alkalmazható legkisebb felbontást, illetve egy összesített minimális teljesítményt. Nem kell teljesen fluid élmény legyen, de ne is fagyjon le mikor elindítod a Play Store-t egy szűz rendszeren.
És nem feltétlenül kell drágábbak legyenek ezek a készülékek, lehet optimalizálgatni, kicsit kevesebb gyári háttérben futó mocskot rápakolni... -
Angel1981
veterán
Aranyos!
Szerintem az ár is megfelelő. -
Ricardo
titán
válasz
Oppenheimer #19 üzenetére
Billeg otthon az asztal?
-
Oppenheimer
nagyúr
Elfogadnám
-
Ricardo
titán
Ennek nem sok értelme van. Megeszik az olcsó csájnafónok
-
hitvanyalak
senior tag
Ocsmány de mint bűn...
-
atus72
őstag
Mi a picsának ennyi féle Galaxy?
-
siti
őstag
olcsó oszt jó. telefonálni még mindig lehet rajta. a minimál béresnek is kellhet telefon, amit megvehet szolgáltatónál ingyen lebeszélhető részletre. ő is piac, ő is eladás, befektetők meg azt nézik.
-
Kashim
őstag
A sok bitang tepsi után érdekes látni egy ilyet. Ez konkrétan elég ronda próbálkozás lett
, de szvsz jó lenne a két véglet közé is valami újabb modell.
-
Hina
aktív tag
A készülék 2MP-es kamerája ejtette a szívemet rabul. 2001ben volt a fényképezőgépünk 3MPes. Nemár! Ez az elektronika több mint 10 évet porosodott valahol
-
Hina
aktív tag
Ezekből az alkatrészekből maradt raklapszámra, valamibe bele kell szerelni, hisz az állásban mennek tönkre.
-
moleculez
veterán
nem ugy volt hogy JB alatt nem adnak ki telot? Celalkalmazasoka jo, pl Vieber, de 18ert veszel mini-t, ami nagyobb is jobb is.
-
poncso6
tag
Inkább adnának ki egy mini 3-at 3.5-3.7, 1Ghz, 768Mb ram több értelme lenne.
-
hito
nagyúr
Galaxy III mikro
-
Nagymami telónak jó
-
<stdio.h>
csendes tag
Ez 25k-ért? Ebben az árszegmensben valami ütősebbet kéne mutatni, mert a csájnáfonok mellett nem tűnik versenyképes alternatívának.
-
bigmasterg
addikt
Kis telefont (4" kijelző, vagy alatta) jó hardverrel még mindig nem akarnak gyártani?
Én ugyan nem vennék, de biztos sikere lenne. -
kolosanyi
veterán
Ez megint mi?
-
RepeatSector
senior tag
2,8" kijelző?
Ez lesz az új mini? Mert ez tényleg mini .
Proci meg gondolom ugyanaz mint az elődben és a mini plus-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged